Kosmeettisella gua shalla pystytään vaikuttamaan ihon pinnan alle ihon toimintoihin, jonka myötä todelliset tulokset syntyvät. Hoidossa ihoa sivellään gua sha – kivillä erilaisilla painonvoimakkuuksilla vaikuttaen mm. verenkierron ja lymfakierron vilkastumiseen sekä autonomisen hermoston rauhoittumiseen.

Kosmeettisessa gua sha menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoito parantaa kasvojen verenkiertoa sekä lymfanesteiden virtausta, joka auttaa ihoa uudistumaan kudosten ravinnon- ja hapensaannin tehostuessa.

Lisäksi hoito stimuloi fibroblastisolujen toimintaa, jotka vastaavat kollageenin, elastiinin sekä kosteuttavan soluväliaineen tuotannosta. Hoito auttaa myös kasvojen lihasten kireyksiin, jotka saavat helposti aikaan esimerkiksi turvotusta ja ilmeryppyjä.

Kosmeettisen gua shan vaikutuksia:

  • kirkastaa ihon väriä
  • tuo iholle kuulautta ja elinvoimaa
  • siloittaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
  • siloittaa ihon pintaa
  • kohottaa kasvojen piirteitä
  • poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä
  • voi vähentää epäpuhtauksia, punoitusta, ja ihon reaktiivisuutta
  • tuo kasvojen luuston, kuten poskipäät ja leukalinjan paremmin esiin
  • parantaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon.

 

”Kosmeettisen gua shan tarkoitus ei ole yrittää estää ikääntymisen merkkejä, vaan saada sinut näyttämään terveemmältä ja elinvoimaisemmalta versiolta itsestäsi.”

– Katja Kokko, Yin Your Skin – kosmeettisen gua shan kouluttaja

 

Asiakkaiden kommentteja hoidosta:

” Yksi hoitokerta takana tätä ihanaa hoitoa. Itse hoito oli todella rentouttava ja rauhallinen. Tekijä selvästi osasi hoidon. Hoidon jälkeisenä päivänä kasvojeni iho oli väriltään tasainen (normaalisti couperosa punoittaa poskilla), iho tuntui ”kevyeltä” ja joustavalta, ”pöhötys” oli poissa. HOito tuntui siis todellakin tehostavan aineenvaihduntaa. Seuraavaa hoitoa kaipailen jo! Kiitos SANDEI Spa ja Janika.”

 

Yin Your Skin Elämys 2 h 189 e

Laskeudu täydelliseen rentoutumiselämykseen ja anna aistiesi herkistyä tähän hetkeen. 

Tämä hoito on paljon enemmän kuin pelkkä kasvohoito. Kokonaisvaltainen elämyshoito rentouttavan kasvohoidon ja pitkän gua sha käsittelyn kera tarjoaa sinulle lämpöä, lempeyttä ja eksklusiivisesti sinulle valittuja elementtejä läpi taianomaisen elämysmatkan. Tätä jos mitä voi kutsua täydelliseksi spahetkeksi arjen yläpuolella!

Hoidon jälkeen saat vielä pienen hetken omaa aikaa nautiskella hoidon tuomasta hyvänolon tunteesta teen ja pienen herkun äärellä.

 

Yin Your Skin Matka Pintaa Syvemmälle – sarjahoidot 3 x 90 min 355 e | 5 x 90 min 554 e

Tavoitteellinen gua sha – matka pintaa syvemmälle alkaa ihon pintapuhdistuksella. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa toiveet ja tavoitteet sarjahoidolle, jonka jälkeen pääset nauttimaan sinulle personoidusta gua sha – matkastasi.

Halutessasi voit ostaa kotihoito-opastuksen gua sha – välineiden käyttöön juuri sinun  tarpeisiisi 30 min 48 e.

 

Gua sha – hoitojen yhteydessä ostetut gua sha – välineet saat – 15 % erikoishintaan.

 

Kotihoito-opastus gua sha – välineiden käyttöön 30 min 48 e