Suklainen vartalohoito 90 min | 118 e

Vartalohoito alkaa suklaisella kaakao-vartalokuorinnalla. Kuorinnan jälkeen selän lihaksia hemmotellaan kuumakivien hehkuvalla lämmöllä. Kädet ja jalat hierotaan lempeästi, mutta tehokkaasti ihoa hellivällä silkkisen pehmeällä vartaloöljyllä ja vartalovoilla. Kasvot puhdistetaan kosteuttavaa kasvonaamiota varten, jonka aikana hieronta jatkuu.

Virkistävä vartalokuorinta ja -hieronta 90 min | 98 e

Koko vartalo kuoritaan kauttaaltaan ihastuttavalla sesongin mukaan vaihtuvalla sokeri – tai
suolavartalokuorinnalla, joka kuorii ihon jättäen sen silkin pehmeäksi. Kuorintaa seuraa rentouttava hieronta
huumaavan tuoksuisella aromaattisella hierontaöljyllä.

Kuumakivihieronta 75 min (koko vartalo) | 95 e

Ylellinen hemmotteluhoito, jossa lämmön avulla saadaan vaikutusta syvälle kudoksiin. Hoito rentouttaa ja lievittää lihasten kireyksiä sekä stressiä, tuo pitkäkestoista lämpöä kehoon, parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste ja verenkiertoa. Kuumakivihieronta on ihana idea antaa vaikka lahjaksi!

Kuumakivihieronta 45 min (niska/hartiat/selkä/rintakehä) | 69 e

Ylellinen hemmotteluhoito, jossa lämmön avulla saadaan vaikutusta syvälle kudoksiin. Hoito rentouttaa ja lievittää lihasten kireyksiä sekä stressiä, tuo pitkäkestoista lämpöä kehoon, parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste ja verenkiertoa. Kuumakivihieronta on ihana idea antaa vaikka lahjaksi!

Huomioithan, että kuumakivi-hoito ei sovi henkilöille, joilla on sydän- tai verenkiertoelimistön sairaus, jokin akuutti tulehdus, munuaissairaus, muu vakava sairaus, jolle lämpöhoito ja hieronta ovat hoidon esteitä tai iho-ongelmia, jotka voivat ärsyyntyä lämmöstä.

Palauttava päähieronta 30 min | 38 e

Palauttava päähieronta auttaa rentoutumaan ja edistää arjesta palutumista. Hoito keskittyy stressille ja jännityksille herkimpiin alueisiin kuten kaulan ja purentalihasten alueelle. Hieronnalla pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rauhoittumiseen ja tasapainoon.
Hieronnassa käydään läpi pään ja kasvojen alue, niska, hartiat sekä olkavarret. Hieronnassa ei automaattisesti käytetä öljyä, mutta halutessasi voimme sitä käyttää. Mainitsethan toiveestasi tekijälle. Hiukset voivat hiemna sekaantua hoidon aikana, joten oma hiusharja kannattaa napata mukaan.

Rentouttava jalkahoito 75 min | 80 e

Väsyneiden jalkojen pelastus!

Tai kun muuten vain kaipaat rentoutusta. Jalkaterät ja sääret kuoritaan
pehmentävällä suolakuorinnalla ja jalkapohjat raspataan kevyesti. Kynnet siistitään viilaten. Rentouttava jalkahieronta kruunaa kokonaisuuden ja voitkin vaipua kauneusunille hetkeksi aikaa.

Voit valita lisäpalveluna kynsien lakkauksen kynsilakalla tai
geelilakkauksen. Hoidon tarkoitus on olla hemmotteleva kokonaisuus, mutta jos kaipaat suurempien kovettumien poistoa ja niihin keskittymistä, valitse lisäpalveluna kovettumien poisto. Emme käytä hoidoissamme poraa emmekä tee kynsien ohennuksia.

Lisäpalveluina:
kynsien lakkaus + 15 min 17 e
kovettumien poisto + 10 min 20 e
varpaan kynsien geelilakkaus + 20 min 45 e