TILAA LAHJAKORTTI

Tilaa lahjakortti kätevästi paperisena kotiin!
Paperisen kortin mukana voit lähettää tervehdyksen lahjansaajalle.
Mikäli haluat kortin suoraan toiseen osoitteeseen kuin omasi, kirjoita sekä saajan nimi että lähtysosoite lisätietokenttään. 

Lisätietokenttään voit kirjoittaa hoidon nimen, jos haluat osoittaa sen tietylle palvelulle. Lahjakortin
summa on kuitenkin aina käytettävissä myös muihin palveluihin ja tuotteisiin.

Kirjoitamme jokaisen kortin manuaalisesti itse, joten huomioithan, että lähetys tapahtuu vain työaikana (ma-pe klo 9-18 välillä). Lähetämme kortit yleensä heti tilauspäivänä tai seuraavana arkipäivänä. Kortit postitse saapuvat postin normaalin kirjepostin aikataulujen mukaisesti. Muistathan kirjoittaa osoitetietoihin myös postinumeron ja postitoimipaikan.

Voit myös noutaa kortin paikan päältä. Tällöin suosittelemme olemaan meihin etukäteen yhteydessä, jottet käy ovella turhaan.

Lasku kortista tulee lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjoitathan kaikkiin tilauksiin toimivan sähköpostiosoitteen. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

Jos haluat sähköisen näköislahjakortin, voit tilata sen valitsemalla lähetystavaksi ”sähköisesti”. Näköislahjakortti on täysin samannäköinen kuin paperinen, mutta se lähetetään sähköpostitse. Näköiskortin voi osoittaa tietylle palvelulle tai siihen voi jättää lyhyen tervehdyksen.

Lahjakortin tilauslomake

    Lahjakortin lähetystapa (pakollinen tieto)

    Huom! Jäikö lahjakortin osto viime tippaan, emmekä ole enää auki? Jos sinulla on kiire aikataulu ja haluat saada kortin välittömästi sähköpostiisi maksamisen jälkeen, voit ostaa sähköisen lahjakortin tietylle summalle myös lahjakorttikaupastamme https://gift-cards.phorest.com/salons/dayspasandei . Lahjakorttikauppa palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä! Voit siis tilata lahjakortin sähköpostiisi vaikka keskellä yötä!