TILAA LAHJAKORTTI

Tilaa lahjakortti kätevästi paperisena kotiin! Voit myös noutaa kortin paikan päältä.
Jos haluat sähköisen kortin, voit tilata sen valitsemalla lähetystavaksi ”sähköisesti”.
Mikäli haluat kortin suoraan toiseen osoitteeseen kuin omasi, kirjoita se osoitekenttään. Muista tällöin mainita myös saajan nimi lisätietokentässä.
Paperisen kortin mukana voit lähettää tervehdyksen lahjansaajalle.

Lisätietoihin voit kirjoittaa hoidon nimen, jos haluat osoittaa sen tietylle palvelulle. Lahjakortin
summa on kuitenkin aina käytettävissä myös muihin palveluihin ja tuotteisiin.

Kirjoitamme jokaisen kortin manuaalisesti itse, joten huomioithan, että lähetys tapahtuu vain työaikana. Lähetämme kortit yleensä tilauspäivänä tai seuraavana arkipäivänä.Kortit postitse saapuvat normaalisti 2-3 arkipäivän kuluessa postin aikataulujen mukaisesti. Muistathan kirjoittaa osoitetietoihin myös postinumeron ja postitoimipaikan.

Lasku kortista tulee lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjoitathan kaikkiin tilauksiin toimivan sähköpostiosoitteen. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

Huom! Jäikö lahjakortin osto viime tippaan, eikä spa – ole enää auki? Jos sinulla on kiire aikataulu ja haluat saada kortin välittömästi sähköpostiisi maksamisen jälkeen, voit ostaa sähköisen lahjakortin tietylle summalle myös lahjakorttikaupastamme https://gift-cards.phorest.com/salons/dayspasandei . Lahjakorttikauppa palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä! Voit siis tilata lahjakortin sähköpostiisi vaikka keskellä yötä!

Lahjakortin tilauslomake

    Lahjakortin lähetystapa (pakollinen tieto)

    TIEDOTUS Lahjakorttien voimassaoloaikoihin saa joustoa epidemiatilanteen vuoksi. Olemme lisänneet kaikkiin lahjakortteihin voimassaoloaikaa. Uusi voimassaoloaika on 1 vuosi.  Jos sinulle herää kysymyksiä koskien lahjakortteja, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin info@sandei.fi. Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidät. Kiitos, pidetään huolta toisistamme.