TÄRKEÄ TIEDOTUS

Yritystoimintamme päättyy 30.6.2023. Kiitämme kaikkia asiakkaita yhteisistä vuosista ja hienoista kohtaamisista 5 vuoden ajalta. Pyrimme toimimaan loppuun saakka mahdollisimman normaalisti. Liikkeen lopettamisesta johtuvista syistä jotkin palvelut ja tuotteet voivat kuitenkin erota hieman totutusta. Mikäli sinulla käyttämätön lahjakortti meille, varaathan aikasi palveluun tai tuoteostoksille mahdollisimman pian. Viimeiset ajat loppuvat nopeasti. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä. Jos sinulle herää kysymyksiä, ole meihin yhteydessä info@sandei.fi.

LUONNONKOSMETIIKAN DAY SPA

 Sandei vie sinut ihanaan ja pitkään sunnuntaiaamuun, jossa kiireellä ei ole sijaa. Haluamme tuoda palan sunnuntaiaamun rauhaa ja luksusta jokaiseen arkipäivään. Jätä työasiat ja murheet oven ulkopuolelle ja hiljennä puhelin äänettömälle. Meillä saat nauttia omasta ajastasi silloin, kun sitä eniten kaipaat. Rentoudu pehmeiden pyyhkeiden syleilyssä, luonnon lempeiden raaka-aineiden helliessä ihoa ja aistejasi.

Sandei on ylellinen day spa Tampereen sydämessä kaupungin parhaalla paikalla. Meiltä löydät luonnonkosmetiikan ihanimmat tuotesarjat ja lempeän tehokkaat hoidot. Tule rentoutumaan yksin tai ota irtiotto arjesta kahdestaan puolison tai ystävän kanssa.

Meiltä löydät luonnonkosmetiikan tuotteita merkeiltä: ESSE, Niki Newd, Ihana Luonto ja Luonkos.