Muutoksen tuulia !

Hei ihana asiakkaani!

Kevät tuo nyt mukanaan monenlaista uudistusta. Beauty & Spa by Tiina K ja Lashes By Anni ovat toukokuusta lähtien yhdessä SANDEI.

Löydät meidät tuttuun tapaan Tampereen parhaalta paikalta kauniista arvotalosta Rautatienkadun ja Hämeenkadun kulmasta. Sijainti ja talo siis säilyvät samana, vain rappu ja kerros muuttuu. Ylelliset day spa-tilat löydät Rautatienkatu 14 a rapusta ensimmäisestä kerroksesta.

SANDEI saa pian omat nettisivunsa ja Beauty & Spa by Tiina K:n somesivut päivittyvät uuden nimen alle. Ei pidä siis hämmästyä muutosta! Ajanvarauksia voi kuitenkin vielä edelleen tehdä täältä Beauty & Spa by Tiina K:n sivuilta. Kun muutokset astuvat voimaan, sivut ohjaavat sinut automaattisesti uusille sivuille. Sinun ei siis tarvitse tehdä itse mitään.

Olemassa olevat lahjakortit ovat voimassa normaalisti voimassaoloaikansa loppuun asti. Huomioithan kuitenkin, että Beauty & Spa by Tiina K- lahjakorttia käyttämään tullessa valitset tekijäksi Tiinan. Lahjakortteja voi edelleen tilata ja ostaa tuttuun tapaan netin kautta lahjakortin tilaus- lomakkeella.

Lisää infoa päivitellään sitä mukaan, kun asiat rullaavat eteenpäin. Ihanaa ja aurinkoista huhtikuun loppua! Nähdäänhän ensi kuussa uusissa SANDEIn tiloissa! 🙂

Lämpimästi tervetuloa uusiin tiloihin 9.5.2018 lähtien!

<3: llä Tiina ja Anni

2018-10-30T12:41:42+00:0017/04/2018|Yleinen|