Meikkauspalvelut SANDEIssa loihtii Janika Myllymäki. Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien meikkauspalveuita, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan häneen tai varaamaan maksuttoman konsultaatioajan nettiajanvarauksesta.

Huom! Jos et löydä meikkaukseen kalenterista sopivaa aikaa, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse janika.myllymaki@gmail.com tai 050 511 9879.

Meikkisarjoina ihoa hoitavat luonnonkosmetiikan luksus-sarja Kjaer Weis sekä mineraalimeikkisarja Alima Pure.


Päivämeikki 35 min | 53 e

Kaunis ja kevyt meikki.

Sisältää meikkipohjan, poskipunan, kulmakarvojen ehostuksen, ripsivärin sekä huulipunan/ huulikiillon/ huulisävytteen ja silmien rajaukset.

 

Juhlameikki 60 min | 70 e (ripsitupsuilla + 8 min | 10 e)

Kaunis ja kestävä juhlalook!

Sisältää meikkipohjan, poskipunan, korostukset, huulimeikin, kulmakarvojen ehostuksen sekä silmämeikin.

Jos ostat juhlameikin yhteydessä Kjaer Weisin ripsivärin, saat sen hintaan 25 e (norm. 34 e).

 

Häämeikki 75 min + 60 min (sis. koemeikin) | 150 e

Korostetaan morsiamen parhaita puolia! Kuvauksellinen ja kestävä meikki tärkeään päivääsi.

Sisältää meikkipohjan, poskipunan, korostukset, kulmakarvojen ehostuksen, silmämeikin, ripsitupsut sekä huulimeikin.
Hintaan sisältyy 75 min koemeikki noin muutama viikko ennen häitä, jolloin maksetaan puolet häämeikin hinnasta (75 e). Loput hinnasta maksetaan hääpäivänä (75 e), jolloin tehdään varsinainen häämeikki.

Jos ostat häämeikin yhteydessä Kjaer Weisin ripsivärin, saat sen hintaan 25 e (norm. 34 e).

 

Silmämeikin opastus 45 min | 60 e

Kaipaatko vinkkejä omaan silmän malliisi sopivan silmämeikin tekoon ja juuri sinulle sopivien sävyjen valintaan? Pääset harjoittelemaan itse toiseen silmään perässä rajauksen tekoa, luomivärin laittoa ja viimeistellään silmämeikki tietenkin myös ripsivärillä. Käydään läpi tekniikoita, jotka sopivat juuri sinun silmiesi mallille.

 

Koko meikin opastus 80 min | 90 e

Meikkiopastuksessa pääset halutessasi meikkaamaan itse toisen puolen kasvoistasi, jotta opit käytännössä tekniikat esimerkiksi silmämeikin ja varjostusten tekoon. Käymme myös yhdessä läpi juuri sinulle sopivien sävyjen ja meikkipohjien valintaa sekä perustekniikoita ja vinkkejä. Saat pikaisesti myös ihonhoidon ohjausta.

 

Ryhmä opastus meikkaukseen 2 osallistujaa: 1h 45 min | 68 e/ hlö.

Vinkkejä meikkaamiseen yhdessä ystäväsi kanssa toiveidenne mukaisesti! Saatte molemmat tehdä ohjattuina itsellenne koko meikin.

 

Ryhmä opastus meikkaukseen 3 osallistujaa: 2h  | 58 e / hlö.

Vinkkejä meikkaamiseen yhdessä ystävien kanssa toiveidenne mukaisesti! Kaikki saavat tehdä ohjattuina itsellensä koko meikin.

 

Ilmainen meikkikonsultaatio

Varaa ajanvarauksesta tämä, mikäli olisit esimerkiksi kiinnostunut ostamaan meikkejä, mutta toivoisit avustusta oikeiden sävyjen valintaan.

 

Vinkki! Suosittelemme lämpimästi käymään meillä etukäteen Yumi Lashes – ripsien kestotaivutuksessa maksimoidaksesti omien ripsiesi näyttävyyden!

 

 


Kirsten Kjaer Weis on New Yorkissa asuva, tanskalaissyntyinen meikkitaiteilija. Hänellä on takanaan jo yli parinkymmenen vuoden ura meikkaajana ja hän on meikannut malleja mm. Voguen, Ellen ja Marie Clairen lehtiin.

Kirsten halusi luoda oman luonnonkosmetiikan meikkisarjan havahduttuaan siihen, kuinka mallit toisensa jälkeen kertoivat herkistyneensä eri meikeille saaden ihoärsytyksiä, eivätkä halunneet käyttää kyseisiä tuotteita. Se sai Kirstenin ajattelemaan, mitä meikit tekevätkään iholle pidemmällä tähtäimellä? Meikkiähän käytetään lähes päivittäin. Sen ei pitäisi olla normaalia ja hyväksyttävää, että tuotteet aiheuttavat iholle reaktioita.

Luonnonkosmetiikan meikkejä Kirsten ei aiemmin käyttänyt, sillä ne eivät olleet ammattimaiseen meikkaamiseen riittävän suorituskykyisiä.

 

Kirsten näki siis markkinaraon meikkimaailmassa; luksusmainen, laadukas luonnonkosmetiikan meikkisarja, joka luonnonkosmetiikan tapaan hellii ihoa; suojaa, hoitaa ja kosteuttaa. Sen tulisi myös vastata kestävyydeltään ja toimivuudeltaan synteettisiä meikkejä, jotta niillä voisi meikata ammattimaisesti. Meikkisarja, joka toimii yhdessä ihon kanssa, ei sitä vastaan. Ei kompromisseja.

Hän halusi pakkauksista korumaisen kauniita, kestäviä ja luksusmaisia, mitä luonnonkosmetiikan parissa ei ole yleensä nähty. Näin syntyi luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja Kjaer Weis.

 

Kjaer Weis meikit tehdään Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB. Raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ympäri maailmaa, luonnollisia ja orgaanisia. Tärkeää on, että ne toimivat yhteistyössä ihon kanssa, eivät sen toimintoja vastaan.

Ekologisuutta ajatellen jokaiseen tuotteeseen on saatavilla ensimmäisen ostokerran jälkeen paperisessa pakkauksessa tuleva täyttöpakkaus, joka on myös huomattavasti ensimmäistä, pakkauksessa tulevaa tuotetta edullisempi.

 

Alima Pure on maailmanlaajuisesti suosittu luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista.

Alima Puren tavoitteena on tarjota maksimaalinen teho mahdollisimman minimalistisesti. Minimalistisuus on nähtävissä tuotteiden yksinkertaisen tyylikkäissä pakkauksissa sekä tuotteiden lyhyissä raaka-aineluettelossa. Tuotteiden koostumukset ovat erittäin puhtaita ilman synteettisiä ainesosia ja ne antavat ihon hengittää tukkimatta ihohuokosia. Puhtaat mineraalit tekevät hyvää iholle ja usein parantavat  ihon kuntoa.

Keveydestä huolimatta meikeissä on runsaasti pigmenttiä, jolla saa varmasti tasoitettua ihon värin sekä peitettyä ihon enemmän peittävyyttä vaativia kohtia tehokkaasti.

Luonnonmineraalien jauhemaiset meikit tarjoavat vaativillekin ihotyypeille luonnollisen, helposti peittävyyttä säädeltävän ja heleän lopputuloksen, joka pysyy kauniina koko päivän.