LUONNOLLISEN HELEÄT GLOW -MEIKIT LUONNONKOSMETIIKALLA

 

Meikkauspalvelut toteutetaan kotimaisella Korento -meikkisarjalla. Huippulaatuiset meikkituotteet, hoitavat ihoa ja antavat kantajalleen
kauniin heleän ja hehkuvan meikin. Tuotteissa käytetään ainoastaan sertifioidussa
luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä luomukasvatettuja tai villinä kasvaneita raaka-aineita.

Huomioithan, että silmämeikit toteutetaan asiakkaan omaa ripsiväriä käyttäen.
Otathan tullessasi siis oman ripsivärisi mukaan.

 

korento tuotteita

 


 

Kajo – Päivämeikki 30 min | 60 e   VARAA AIKA

Päivämeikki toteutetaan kevyellä silmä- ja meikkipohjalla. Päivämeikki sis. silmänrajaukset, ripsiväri, kulmakynä, heleyttävä mineraalimeikkipohja, heleyttävä mineraalimeikkipohja varjostuksiin ja huuli- ja poskiväri

 

Usva – juhlameikki 60 min | 80 e   VARAA AIKA

Juhlameikki toteutetaan vahvalla silmä- ja meikkipohjalla. Juhlameikki sis. silmämeikkikynä, luomiväri silmämeikkikynällä tai huuli- ja poskivärillä, ripsiväri, ripsitupsut, kulmakynä, soft velvet primer, heleyttävä- tai voidemainen meikkipohja, huulikynä ja huuli- ja poskiväri.

 

Aamun kastehelmi – Häämeikki 90 min + 90 min | 219 e (konsultaatio ja koemeikki + häämeikki)   VARAA AIKA

Häämeikki toteutetaan kevyellä tai vahvalla silmä- ja meikkipohjalla. Häämeikki sis. silmänrajaukset, luomiväri silmämeikkikynällä, korostusvoiteella- ja/tai huuli- ja poskivärillä, ripsiväri, ripsitupsut, kulmakynä, soft velvet primer, heleyttävä- tai voidemainen meikkipohja, korostusvoide, huulikynä ja huuli- ja poskiväri.

 

 


 

Ota yhteyttä

Meikkauspalveluihin liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten Reetta. Yhteyden Reettaan saat laittamalla viestiä instagramissa @alvabrows tai alvabrows@gmail.com.

 

reetta henkilökuva