Meikkauspalvelut2019-09-25T15:59:49+00:00

Meikkauspalvelut


Kevyt ehostus 30 min | 28 e

Sisältää meikkipohjan, poskipunan, kulmakarvojen ehostuksen, ripsivärin, sekä huulikiillon/ punan. Esimerkiksi kasvohoidon jälkeen.

 

Juhlameikki 60 min | 60 e (mahdollisten ripsitupsujen laittoaika + 5-15 min sis. hintaan)

Sisältää meikkipohjan, poskipunan, korostukset, kulmakarvojen ehostuksen, silmämeikin, ripsitupsut sekä huulimeikin. Meikkisarjoina luonnonkosmetiikan luksus-sarja Kjaer Weis sekä Alima Pure. Jos et halua ripsitupsuja käytettävän, suosittelemme käymään meillä etukäteen ripsien kestotaivutuksessa maksimoidaksesi omien ripsiesi näyttävyyden! Tämä ei sisälly meikkauksen hintaan.

 

Morsiusmeikki / Häämeikki  2 x 60 min | 120 e (sis.  koemeikin, häämeikin ja ripsitupsut*)

Korostetaan morsiamen parhaita puolia! Kuvauksellinen ja kestävä meikki, joka näyttää hyvältä koko tärkeän päivän ajan. Sisältää Meikkipohjan, poskipunan, korostukset, kulmakarvojen ehostuksen, silmämeikin, ripsitupsut sekä huulimeikin. Meikkisarjoina luonnonkosmetiikan luksus-sarja Kjaer Weis sekä Alima Pure.

Koemeikissä suunnitellaan valmiiksi tuleva häämeikki alusta loppuun toiveidesi mukaan, jotta hääpäivänä ei mene aikaa mm. sävyjen miettimiseen. Lisäksi saat jo kokemuksen meikin kestävyydestä. Hyvä ajankohta koemeikille on noin kaksi viikkoa ennen hääpäivää. Otathan mukaan kuvan tulevasta mekostasi ja muista asusteista. Häämeikin koko hinta maksetaan koemeikin yhteydessä. Jos tässä kohtaa toteat, ettet ole tyytyväinen meikkiin, maksat vain koemeikistä (60 e).

* Ripsitupsujen laittoon varataan lisäaikaa 5-15 min, huomioithan tämän aikataulussasi. Jos et halua ripsitupsuja käytettävän, suosittelemme käymään meillä etukäteen ripsien kestotaivutuksessa maksimoidaksesi omien ripsiesi näyttävyyden! Tämä ei sisälly meikkauksen hintaan.

 

Meikkikonsultaatio 15 min / veloituksetta

 

Meikinopastus 60 min

 

 

Kirsten Kjaer Weis on New Yorkissa asuva, tanskalaissyntyinen meikkitaiteilija. Hänellä on takanaan jo yli parinkymmenen vuoden ura meikkaajana ja hän on meikannut malleja mm. Voguen, Ellen ja Marie Clairen lehtiin.

Kirsten halusi luoda oman luonnonkosmetiikan meikkisarjan havahduttuaan siihen, kuinka mallit toisensa jälkeen kertoivat herkistyneensä eri meikeille saaden ihoärsytyksiä, eivätkä halunneet käyttää kyseisiä tuotteita. Se sai Kirstenin ajattelemaan, mitä meikit tekevätkään iholle pidemmällä tähtäimellä? Meikkiähän käytetään lähes päivittäin. Sen ei pitäisi olla normaalia ja hyväksyttävää, että tuotteet aiheuttavat iholle reaktioita.

Luonnonkosmetiikan meikkejä Kirsten ei aiemmin käyttänyt, sillä ne eivät olleet ammattimaiseen meikkaamiseen riittävän suorituskykyisiä.

 

Kirsten näki siis markkinaraon meikkimaailmassa; luksusmainen, laadukas luonnonkosmetiikan meikkisarja, joka luonnonkosmetiikan tapaan hellii ihoa; suojaa, hoitaa ja kosteuttaa. Sen tulisi myös vastata kestävyydeltään ja toimivuudeltaan synteettisiä meikkejä, jotta niillä voisi meikata ammattimaisesti. Meikkisarja, joka toimii yhdessä ihon kanssa, ei sitä vastaan. Ei kompromisseja.

Hän halusi pakkauksista korumaisen kauniita, kestäviä ja luksusmaisia, mitä luonnonkosmetiikan parissa ei ole yleensä nähty. Näin syntyi luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja Kjaer Weis.

 

Kjaer Weis meikit tehdään Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB. Raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ympäri maailmaa, luonnollisia ja orgaanisia. Tärkeää on, että ne toimivat yhteistyössä ihon kanssa, eivät sen toimintoja vastaan.

Ekologisuutta ajatellen jokaiseen tuotteeseen on saatavilla ensimmäisen ostokerran jälkeen paperisessa pakkauksessa tuleva täyttöpakkaus, joka on myös huomattavasti ensimmäistä, pakkauksessa tulevaa tuotetta edullisempi.

 

Alima Pure on maailmanlaajuisesti suosittu luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista.

Alima Puren tavoitteena on tarjota maksimaalinen teho mahdollisimman minimalistisesti. Minimalistisuus on nähtävissä tuotteiden yksinkertaisen tyylikkäissä pakkauksissa sekä tuotteiden lyhyissä raaka-aineluettelossa. Tuotteiden koostumukset ovat erittäin puhtaita ilman synteettisiä ainesosia ja ne antavat ihon hengittää tukkimatta ihohuokosia. Puhtaat mineraalit tekevät hyvää iholle ja usein parantavat  ihon kuntoa.

Keveydestä huolimatta meikeissä on runsaasti pigmenttiä, jolla saa varmasti tasoitettua ihon värin sekä peitettyä ihon enemmän peittävyyttä vaativia kohtia tehokkaasti.

Luonnonmineraalien jauhemaiset meikit tarjoavat vaativillekin ihotyypeille luonnollisen, helposti peittävyyttä säädeltävän ja heleän lopputuloksen, joka pysyy kauniina koko päivän.