KASVOHOIDOT IHON ERITYISTARPEISIIN

Ensiluokkaista probioottista ihonhoitoa ihosi tarpeisiin. Tuotesarjana luomusertifioitu kauneushoitolasarja ESSE.

ESSE Kosteuttava kasvohoito 50 min | 85 e

Tehokosteuttava kasvohoito iholle, joka janoaa kosteutusta ja virkistystä.
Hoidossa kasvoille tehdään alkupuhdistus, ihon tarpeiden mukainen kuorinta, rentouttava hartia-decoltee- ja kasvohieronta sekä ihotyypinmukaiset loppuvoiteet.

ESSE Rauhoittava kasvohoito 60 min | 96 e / valoimpulssihoidon kanssa 136 e + 15 min

Herkälle ja punoittavalle iholle hellää hoitoa.

Tämä hoito suunnattu erityisesti herkkäihoisille ja voimakkaasti reagoivalle iholle. Hoito sopii myös iho-ongelmien kuten aknen ja ruusufinnin rauhoitukseen. Hoitoon on mahdollista lisätä valoimpulssihoito. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat tarvittaessa myös täysin tuoksuttomia. Kerrothan toiveesi tuoksuttomuudesta etukäteen!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan tarpeen mukaan, harta-decoltee- hieronnan ja viilentävän jaderoller-hieronnan kasvoille naamion vaikutusajalla. Lopuksi rauhoittavat ja kosteuttavat loppuvoiteet.

ESSE Puhdistava kasvohoito 60 min | 105 e / valoimpulssihoidon kanssa 145 e + 15 min

Tukkoisen, suurihuokoisen tai erityistä puhdistusta kaipaavan ihon pelastus!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen tarvittaessa, mekaanisen puhdistuksen ja/tai ultraäänipuhdistuksen, hartia-decoltee-hieronnan ja perinteisen kasvohieronnan tai jaderoller-hieronnan kasvoille sekä ihotyypin mukaiset loppuvoiteet. Hoitoon voidaan yhdistää valoimpulssihoito. Etenkin aknetapauksissa suosittelemme suuresti akne-hoitopäällä tehtyä valoimpulssihoitoa. Akne-hoitopäällä tehty valoimpulssihoito tuhoaa aknebakteereja ja tasapainottaa talirauhasten toimintaa. Hoito sopii siis erityisen hyvin ongelmaihon hoitoon kuin myös ihoon, jossa on vain vähän puhdistettavaa.

ESSE Kirkastava kasvohoito 60 min | 129 e / valoimpulssihoidon kanssa 169 e + 15 min

Eroon maksaläiskistä tai sameasta ihosta!

Tämä kirkastava kasvohoito vaalentaa pigmenttimuutoksia, kirkastaa kasvojen ihon sävyä ja tasoittaa epätasaisuuksia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen tai hedelmähappokuorinnan, kirkastavan tehohoitoampullin, hartia-decoltee-hieronnan ja kasvojen jaderoller-hieronnan, ihoa kirkastavan ja tasoittavan naamion ja ihotyypin mukaiset loppuvoiteet. Hoitoon suositellaan lisäksi valoimpulssihoitoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme ottamaan tämän hoidon sarjahoitona 3. kerran sarjahoitona 3-4 viikon välein.

ESSE Uudistava ja elvyttävä kasvohoito 75 min | 189 e (sis. valoimpulssihoidon)

Anti-Age hoito kiinteytystä ja uudistusta kaipaavalle iholle!

Hoito sisältää valoimpulssihoidon, joka stimuloi pitkäkestoisesti kollageenin tuotantoa ihossa . Ihon kiinteys lisääntyy ja kasvonpiirteet selkeytyvät. Iho saa tervettä hehkua ja näyttää levänneeltä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, kiinteyttävän valoimpulssihoidon kasvoille ja kaulalle, syväkosteuttavan tehohoitoampullin, hartia-decoltee-hieronnan ja loppuvoiteet. Tehokkaimman ja parhaimman hoitotuloksen saamiseksi suosittelemme hoitoa sarjana noin 3 kertaa 3-4 viikon välein.

ESSE Junior (alle 17 v.) 45 min | 60 e

Sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Junior –kasvohoidossa kasvot puhdistetaan puhdistustuotteella ja kosteutetaan kasvovedellä. Iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan ihon tarpeiden mukaan hellävaraisilla, mutta kuorivilla hedelmähapoilla, ultraäänilaitteella tai mekaanisesti. Kasvot rauhoitellaan viileällä kompressilla ja kosteuttavalla kasvonaamiolla.

ESSE Signature 120 min | 150 e

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus päästä varpaisiin!

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkojen pesulla ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää Essen Signature hieronnan, jalkojen paineluhieronnan sekä pään tai käsien hieronnan kaunistavan kasvonaamion yhteydessä. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.