KASVOHOIDOT LUONNONKOSMETIIKALLA

Ensiluokkaista probioottista ihonhoitoa ihosi erityistarpeisiin. Tuotesarjana luomusertifioitu kauneushoitolasarja ESSE.

Valoimpulssihoito ESSE -kasvohoidon yhteydessä + 15 min | 40 e
Tehoampulli Basic tai Junior-kasvohoidon yhteydessä + 20 e / 25 e
Probioottiampulli Experience-hoidon yhteydessä + 5 e

BASIC 45 min | 88 e    VARAA AIKA

Tehokosteuttava kasvohoito iholle, joka janoaa kosteutusta ja virkistystä.
Hoidossa kasvoille tehdään alkupuhdistus, ihon tarpeiden mukainen kuorinta, rentouttava hartia-decoltee- ja kasvohieronta sekä ihotyypinmukaiset loppuvoiteet.

EXPERIENCE 60 min | 115 e   VARAA AIKA

Valitse tämä hoito, kun iho kaipaa erityistä huolenpitoa ja kaipaat vinkkejä ihonhoidossa. Hoito valitaan hoidettavan ihon ja sen tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarpeen mukaan mekaanisen-, ultraäänipuhdistuksen, tehohoitoampullin (probioottiampulli + 5 e) ja hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluna IPL-valoimpulssihoito + 40 e.

Kosmetologisi valitsee hoidon puolestasi, joten sinun ei tarvitse pohtia itse mikä hoito sinulle olisi sopivin. Alla löytyy esimerkkejä ihon erityistarpeista, joihin tällä hoidolla voidaan vaikuttaa:

Rauhoittava kasvohoito – Herkälle ja punoittavalle iholle hellää hoitoa.

Tämä hoito suunnattu erityisesti herkkäihoisille ja voimakkaasti reagoivalle iholle. Hoito sopii myös iho-ongelmien kuten aknen ja ruusufinnin rauhoitukseen. Hoitoon on mahdollista lisätä valoimpulssihoito. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat tarvittaessa myös täysin tuoksuttomia. Kerrothan toiveesi tuoksuttomuudesta etukäteen!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan tarpeen mukaan, hartia-decoltee- hieronnan ja viilentävän jaderoller-hieronnan kasvoille naamion vaikutusajalla. Lopuksi rauhoittavat ja kosteuttavat loppuvoiteet.

Puhdistava kasvohoito – Tukkoisen, suurihuokoisen tai erityistä puhdistusta kaipaavan ihon pelastus!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen tarvittaessa, mekaanisen puhdistuksen ja/tai ultraäänipuhdistuksen, hartia-decoltee-hieronnan ja perinteisen kasvohieronnan tai jaderoller-hieronnan kasvoille sekä ihotyypin mukaiset loppuvoiteet. Hoitoon voidaan yhdistää valoimpulssihoito. Etenkin aknetapauksissa suosittelemme suuresti akne-hoitopäällä tehtyä valoimpulssihoitoa. Akne-hoitopäällä tehty valoimpulssihoito tuhoaa aknebakteereja ja tasapainottaa talirauhasten toimintaa. Hoito sopii siis erityisen hyvin ongelmaihon hoitoon kuin myös ihoon, jossa on vain vähän puhdistettavaa.

Kirkastava kasvohoito – Eroon maksaläiskistä tai sameasta ihosta!

Tämä kirkastava kasvohoito vaalentaa pigmenttimuutoksia, kirkastaa kasvojen ihon sävyä ja tasoittaa epätasaisuuksia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen- tai hedelmähappokuorinnan, kirkastavan tehohoitoampullin, hartia-decoltee-hieronnan ja kasvojen jaderoller-hieronnan, ihoa kirkastavan ja tasoittavan naamion ja ihotyypin mukaiset loppuvoiteet. Hoitoon suositellaan lisäksi valoimpulssihoitoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme ottamaan tämän hoidon sarjahoitona 3. kerran sarjahoitona 3-4 viikon välein.

JUNIOR (alle 17 v.) 45 min | 65 e   VARAA AIKA

Sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Junior –kasvohoidossa kasvot puhdistetaan puhdistustuotteella ja kosteutetaan kasvovedellä. Iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan ihon tarpeiden mukaan hellävaraisesti. Hoitoon kuuluu tarvittaessa ultraääni- tai mekaaninen puhdistus. Kasvot viimeistellään kosteuttavalla kasvonaamiolla ja loppuvoiteilla.