KASVOHOIDOT IHON ERITYISTARPEISIIN

Ensiluokkaista probioottista ihonhoitoa ihosi tarpeisiin. Tuotesarjana luomusertifioitu kauneushoitolasarja ESSE.

Valoimpulssihoito ESSE -kasvohoidon yhteydessä + 15 min | 40 e
Tehoampulli ESSE -kasvohoidon yhteydessä + 20 e / Probioottiampulli Experience -hoidon yhteydessä + 5 e

BASIC 45 min | 88 e

Tehokosteuttava kasvohoito iholle, joka janoaa kosteutusta ja virkistystä.
Hoidossa kasvoille tehdään alkupuhdistus, ihon tarpeiden mukainen kuorinta, rentouttava hartia-decoltee- ja kasvohieronta sekä ihotyypinmukaiset loppuvoiteet.

EXPERIENCE 60 min | 115 e

Valitse tämä hoito, kun iho kaipaa erityistä huolenpitoa ja kaipaat vinkkejä ihonhoidossa. Hoito valitaan hoidettavan ihon ja sen tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarpeen mukaan mekaanisen-, ultraäänipuhdistuksen, tehohoitoampullin (probioottiampulli + 5 e) ja hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluna IPL-valoimpulssihoito.

Kosmetologisi valitsee hoidon puolestasi, joten sinun ei tarvitse pohtia itse mikä hoito sinulle olisi sopivin. Alla löytyy esimerkkejä ihon erityistarpeista, joihin tällä hoidolla voidaan vaikuttaa:

Rauhoittava kasvohoito – Herkälle ja punoittavalle iholle hellää hoitoa.

Tämä hoito suunnattu erityisesti herkkäihoisille ja voimakkaasti reagoivalle iholle. Hoito sopii myös iho-ongelmien kuten aknen ja ruusufinnin rauhoitukseen. Hoitoon on mahdollista lisätä valoimpulssihoito. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat tarvittaessa myös täysin tuoksuttomia. Kerrothan toiveesi tuoksuttomuudesta etukäteen!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan tarpeen mukaan, hartia-decoltee- hieronnan ja viilentävän jaderoller-hieronnan kasvoille naamion vaikutusajalla. Lopuksi rauhoittavat ja kosteuttavat loppuvoiteet.

Puhdistava kasvohoito – Tukkoisen, suurihuokoisen tai erityistä puhdistusta kaipaavan ihon pelastus!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen tarvittaessa, mekaanisen puhdistuksen ja/tai ultraäänipuhdistuksen, hartia-decoltee-hieronnan ja perinteisen kasvohieronnan tai jaderoller-hieronnan kasvoille sekä ihotyypin mukaiset loppuvoiteet. Hoitoon voidaan yhdistää valoimpulssihoito. Etenkin aknetapauksissa suosittelemme suuresti akne-hoitopäällä tehtyä valoimpulssihoitoa. Akne-hoitopäällä tehty valoimpulssihoito tuhoaa aknebakteereja ja tasapainottaa talirauhasten toimintaa. Hoito sopii siis erityisen hyvin ongelmaihon hoitoon kuin myös ihoon, jossa on vain vähän puhdistettavaa.

Kirkastava kasvohoito – Eroon maksaläiskistä tai sameasta ihosta!

Tämä kirkastava kasvohoito vaalentaa pigmenttimuutoksia, kirkastaa kasvojen ihon sävyä ja tasoittaa epätasaisuuksia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen- tai hedelmähappokuorinnan, kirkastavan tehohoitoampullin, hartia-decoltee-hieronnan ja kasvojen jaderoller-hieronnan, ihoa kirkastavan ja tasoittavan naamion ja ihotyypin mukaiset loppuvoiteet. Hoitoon suositellaan lisäksi valoimpulssihoitoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme ottamaan tämän hoidon sarjahoitona 3. kerran sarjahoitona 3-4 viikon välein.

Uudistava ja elvyttävä kasvohoito – Anti-Age hoito kiinteytystä ja uudistusta kaipaavalle iholle!

Hoito sisältää valoimpulssihoidon, joka stimuloi pitkäkestoisesti kollageenin tuotantoa ihossa . Ihon kiinteys lisääntyy ja kasvonpiirteet selkeytyvät. Iho saa tervettä hehkua ja näyttää levänneeltä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, kiinteyttävän valoimpulssihoidon kasvoille ja kaulalle, syväkosteuttavan tehohoitoampullin, hartia-decoltee-hieronnan ja loppuvoiteet. Tehokkaimman ja parhaimman hoitotuloksen saamiseksi suosittelemme hoitoa sarjana noin 3 kertaa 3-4 viikon välein.

ULTIMATE 120 min | 179 e

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus päästä varpaisiin!

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan rauhoittavalla jalkojen paineluhieronnalla. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää tehohoitoampullin, Essen Signature hieronnan, jalkojen paineluhieronnan sekä palautumista edistävän päähieronnan kaunistavan kasvonaamion yhteydessä. Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

JUNIOR (alle 17 v.) 45 min | 65 e

Sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Junior –kasvohoidossa kasvot puhdistetaan puhdistustuotteella ja kosteutetaan kasvovedellä. Iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan ihon tarpeiden mukaan hellävaraisilla, mutta kuorivilla hedelmähapoilla, ultraäänilaitteella tai mekaanisesti. Kasvot rauhoitellaan viileällä kompressilla ja kosteuttavalla kasvonaamiolla.