Dermaplaning-hoito

Iho altistuu päivittäin monille ympäristön haittavaikutuksille, kuten saasteille, pölylle, kuivalle sisäilmalle sekä auringon valolle. Tästä syystä iho saattaa näyttää samealta ja väsyneeltä. Dermaplaning – hoidossa iholta kuoritaan systemaattisesti uloin vaurioitunut ja kuollut pintasolukko sekä hento ihokarva pois käyttäen kertakäyttöistä, steriiliä kirurginveistä. Ihosta tulee kauniin kuulas ja raikas tämän suurta suosiota saaneen kuorintahoidon jälkeen. 

Dermaplaning-hoito on erinomainen kaikille, joilla on kuiva iho, pintajuonteita tai muuten epätasainen iho. Kuorintahoidolla saadaan häivytettyä ilmejuonteita sekä aknearpia ja se sopii parranajon aiheuttamiin karvatupentulehduksiin. Hoito sopii hyvin myös herkälle iholle, sillä hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja. Hoito tehdään aina ehjälle ja terveelle iholle. Hoidoissa käytetään Esse – tuotesarjan probioottisia tuotteita.

Dermaplaning-hoito on kivuton ja turvallinen hoitomuoto. Muistathan aina kertoa terveydentilastasi kaiken tarpeellisen. Näin hoidossa pystytään huomioimaan kaikki sinun erityistarpeet. 

Ja ei, ohut karva ei kasva paksumpana takaisin ; )

Dermaplaning 45 min | 99 e   VARAA AIKA

Dermaplaning ja ultraäänipuhdistus 75 min | 119 e   VARAA AIKA

Dermaplaning ja valoimpulssihoito 60 min | 139 e   VARAA AIKA