Kasvojooga

Iho kiinteämmäksi ja jo olemassa olevien ryppyjen ja juonteiden häivyttämistä kasvojoogalla? Kyllä! Väsynyt ilme kirkkaammaksi kasvojoogalla? Kyllä! Onko mahdollista elottoman näköisestä ihosta saada raikas ja kuulas kotikonstein? On. Kasvojoogalla.

Eva Verde – kasvojooga sukeltaa pintaa syvemmälle ja tuo ihollesi upean hehkun, jonka huomaavat muutkin. Säännöllisellä harjoittelulla kasvojen piirteet erottuvat paremmin; kasvojen lihaksiston saadessa harjoitusta veltostuneet lihakset kiinteytyvät ja kasvot saavat täyteläisemmän, virkeämmän ilmeen. Silmät näyttävät suuremmilta, koska laskeutuneet luomet ja kulmakarvat nousevat, turvotukset hälvenevät. Koko ilme on pirteä ja kaunis.

Mitä vielä? Huulet erottuvat selkeämmin, kollageenin tuotanto aktivoituu, kuona-aineet poistuvat tehokkaammin ja jopa ryhtisi paranee. Eva Verde kasvojoogalla voidaan vaikuttaa myös hampaiden narskuttelusta aiheutuvaan poskilihasten kireyksiin. Se voi myös vähentää päänsärkyjä. Jos koet olevasi kuormittunut ja rasittunut, kokeile Eva Verde – kasvojoogaa, jolla yliaktiivista hermostoa rauhoitetaan oikeanlaisen hengityksen ja kosketuksen avulla. Kasvojooga on meditatiivinen kokemus, jonka avulla koko keho rentoutuu.

Yksityistunti kasvojoogaa

Kun haluat saada yksityiskohtaisen opastuksen kasvojooga -tekniikkaan ja löytää juuri sinulle sopivat liikkeet, on henkilökohtainen kasvojoogatunti oiva valinta. Valittavanasi on 30 minuutin tai 60 minuutin mittainen kasvojoogatunti.

Liikkeet käydään läpi siten, että osaat tehdä ne myös varmasti kotona. Saat kotihoito-ohjeet halutessasi myös sähköpostiisi. Kosmetologi ja kasvojoogaopettajamme Reija Eva pitää henkilökohtaisia kasvojoogatunteja Sandein tiloissa  Tarkista vapaat ajat nettiajanvarauksesta tai sähköpostitse iho@evaverde.fi. Kaipaat sitten lähiopetusta kerran tai viikottaista yksilöopetusta, suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kasvojoogakokonaisuus — myös ryhmät tervetuloa!

Kasvojoogaa ryhmille

Kasvojooga-workshopit ovat loistava lisä myös yritysten asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan tyhy-päiviin. Kasvojoogan avulla voidaan parantaa keskittymiskykyä ja vähentää esimerkiksi päätetyöskentelyn aiheuttamaa kuormitusta keholle. Kysy tarjousta iho@evaverde.fi ja suunnitellaan teille yhdessä ihana, rento kokonaisuus!

Kasvojooga on ihanaa yhdessäoloa myös ystävien tai perheen kesken. Kasvojooga sopii täydellisesti syntymäpäivien, polttareiden tai babyshowerien ohjelmanumeroksi. Kasvojoogaopettajan Reijan laajan kumppaniverkoston avulla tilaisuuteen voidaan lisätä myös vaikkapa esimerkiksi äänimaljarentoutusta ja yhdessä Sandein kanssa minihoitoja koko porukalle. Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous sähköpostitse iho@evaverde.fi, jolloin voimme räätälöidä juuri teille sopivan kasvojoogakokonaisuuden.

 


Ota yhteyttä

Kasvojoogaan liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten Reija. Yhteyden Reijaan saat laittamalla viestiä instagramissa @evaverde_naturalbeauty tai sähköpostilla iho@evaverde.fi