Valoimpulssihoito kasvoille ja vartalolle

Valoimpulssihoidolla voidaan hoitaa ihon ongelmia, punoitusta ja epätasaisuuksia.

Ihoa uudistava hoito 30 min | 140 e   VARAA AIKA

Uudistava hoito tasoittaa ihoa ja ihon väriä.

Couperosan, pintaverisuonien hoitaminen

Valoimpulssilla voidaan vähentää ja hoitaa couperosan aiheuttamaa punaisuutta ihossa ja häivyttää häiritseviä pintaverisuonia.

Pigmenttimuutosten hoitaminen

Pigmenttimuutoksia hoidettaessa lämpöenergia kuumentaa pigmentin (melaniinin), jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä. Jokainen hoitokerta vaalentaa pigmenttimuutosta asteittain.

Ihoa kiinteyttävä ja korjaava hoito 30 min | 140 e   VARAA AIKA

Ihoa voidaan myös kiinteyttää valoimpulssi – hoitolaitteella. Kiinteytyshoidossa lyhytaaltoinen infrapunavalo ja bipolaariset radioaallot lämmittävät kudosta aina jopa 4-5 mm syvyyteen asti. Hoidossa uuden kollageenin muodostumista stimuloidaan pitkäkestoisesti ja kutistetaan jo olemassa olevia kollageenisäikeitä, jotta iho napakoituu ja säilyttää nuorekasta kimmoisuuttaan.

Tehopaketti; ihoa uudistava ja kiinteyttävä hoito yhdessä 60 min | 270 e   VARAA AIKA

Aknehoito 15 min | 70 e / 30 min | 140 e   VARAA AIKA

Aknen ja ruusufinnin hoito

Aknen hoito valoimpulssi – hoitolaitteella onnistuu sille suunnatulla omalla hoitopäällä. Hoitopää on säädetty niin, että valoenergian taajuus on suunnattu tappamaan aknebakteereita ja radiofrekvenssi auttaa kohdistamaan hoidon tarkasti ongelma-alueelle. Aknehoitopäällä voidaan hoitaa tulehdusta ja hillitä talirauhasten liikatoimintaa.

Couperosan hoito pieni alue 10 – 15 min | 70 e   VARAA AIKA


IPL-valohoitoihin liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten Anni. Yhteyden Anniin saat laittamalla viestiä instagramissa @sandeianni tai sähköpostilla info@sandei.fi.