Kun mietitään rakkaan kotimaamme vuodenaikoja: kevät, kesä, syksy, talvi, nämä kaikki vuodenajat eroavat toisistaan paljon muun muassa valon määrässä, kosteudessa, kuivuudessa, auringonpaisteessa ja lämpötilaeroissaan. Kaikki nämä vaihtelut ja eri vuodenaikojen ominaisuudet luovat haasteita paitsi pukeutumiseen, myös ihollemme, ja ennen kaikkea kasvojen iholle, sitä kun ei voi täysin peittää ja piilottaa suojaan sääolojen muutoksien armoilta. Kasvot ottavat kaiken vastaan eri tavoin kuin muut ihoalueet, jotka ovat useimmiten jonkin vaatekappaleen suojan alla. Tästä syystä kasvojen ihoa myös hoidetaan eri tavalla kuin muuta vartaloa.

Mikään pakko kasvohoidossa ei ole käydä eikä huonoa omaatuntoa tarvitse potea, jollei sellaisessa ole koskaan käynyt. Ammattimaisesti tehty kasvohoito tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden lievittää häiritsevien iho-ongelmien oireita, joskus jopa niin tehokkaasti ettei lääkereseptiin tarvitse tarttua.* Kasvohoito tukee myös sellaisen ihon hyvinvointia, jossa ei ole suurempia haasteita muun muassa kosteuttamalla, tuomalla iholle tervettä hehkua ja rentouttamalla kasvojen alueen lihaksia. Lihasten rentoutuminen ja nestekierron vilkastuminen kudoksissa laskee turvotuksia ja silottaa ilmeistä syntyneitä juonteita. Kasvohoito ei ole ihmeparannus eikä sillä voi taikoa ihmistä ajassa 20 vuotta taaksepäin, levänneeksi ja virkistyneen näköiseksi kylläkin. Kokonaisvaltainen hyvä olo näkyy ihossa.

 

Kasvohoito voi:

 • ylläpitää ihon terveyttä
 • kosteuttaa ihoa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa
 • lievittää iho-ongelmien oireita
 • laskea punoitusta ja ärsytystä; rauhoittaa
 • parantaa verenkiertoa
 • auttaa ihoa uudistumaan
 • tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon
 • opastaa ja neuvoa ihonhoidossa kotona

Lisäksi sillä voidaan myös:

 • rauhoittaa hermostoa
 • rentouttaa kasvojen, kaulan ja hartia-decoltee-alueen lihaksia
 • silottaa ilmejuonteita
 • laskea turvotusta
 • terävöittää kasvojen piirteitä; tuoda luustoa paremmin esiin
 • kirkastaa ihoa ja tuoda sille hehkua ja elinvoimaa
 • antaa työkaluja kasvojen lihasten rentouttamiseen kotona

 

Haastavan ihon hoito vaatii useita hoitokertoja jokaiselle yksilöityyn omaan tahtiin sekä sitoutunutta kotihoitoa. Tiivis, kokonaisvaltainen ja sinnikäs yhteistyö antaa parhaan lopputuloksen. Jumiutuneet lihakset, toistuvat jännitystilat, turvotukset ja ilmejuonteet vaativat nekin intensiivistä ja säännöllistä hoitamista ennen kuin lihas pehmentyy, kudos alkaa joustaa ja löytää kimmoisuuttaan. Lisäksi asiakkaan kanssa voidaan pohtia miten jännityksiä ja siitä aiheutuvia oireita voisi ehkäistä ja lievittää kotioloissa. Ennen kaikkea kasvohoidon on tarkoitus tuottaa sinulle itsellesi hyvää oloa ja vastata tarpeisiisi juuri sillä hetkellä. Oli tarve sitten saada apua ihon haasteisiin, luoda pysähtymishetki arjen keskelle tai pehmittää stressistä jumiutuneita lihaksia.

 

ruusufinni-kasvohoito-sandeianni

Ruusufinnin hoito Esse-kasvohoidoilla, valoimpulssihoidoilla ja kotihoitotuotteilla. Sarjahoidon lopputulos. Kuvat ja hoito: Anni Lahti

 

Meiltä Sandeista löydät kasvo- ja hierontahoidot eri tarpeisiin. Listan ja lisätiedot hoidoistamme löydät nettisivuiltamme kohdasta ”Palveluhinnasto” ja jokaista kategoriaa klikkaamalla pääset hoitojen tarkempiin kuvauksiin. Olet myös aina tervetullut iho-konsultaatioon ihonhoidon ammattilaisillemme. Voit ottaa yhteyttä lempeään ja ammattitaitoiseen tiimiimme puhelimitse 0406358030, somessa @sandeispa tai sähköpostin kautta info@sandei.fi. Tarkemmat yhteystiedot eri tekijöille löydät nettisivujemme osiosta ”Tiimi”.

Lempeästi tervetuloa!

 

*Kosmetologi ei tee diagnooseja, paranna sairauksia, ota kantaa lääkityksiin tai lääkäriin määräämiin hoitoihin. Ammattitaitoinen kosmetologi ohjaa  asiakkaan tarvittaessa eteenpäin lääkäriin tai muulle asiantuntijalle.

 

Aloituskuva: @Reetta Kangas