HydraFacial™ -hoitoihin liittyvissä asioissa parhaiten sinua auttaa Jaana. Yhteyden Jaanaan saat 0504121103 tai jmervio@hotmail.com.

HydraFacial™ Signature –Kasvohoito 45 min 107 e / Decollete 40 e

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™- kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™ Clarifying – Kasvohoito 45 min 145 e / Decollete 79 e

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuineita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

HydraFacial™ Age Refinement – Kasvohoito 45 min 169 e / Decollete 99 e

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™ Radiance – Kasvohoito 45 min 179 e / Decollete 99 e

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.