Loading...
Hoidot ja hinnat2020-03-23T21:13:32+00:00

Hoitoaikamme ovat suuntaa-antavia. Yritämme olla täsmällisiä, mutta inhimillisistä syistä aikoihin voi tulla pientä
muutosta. Pyrithän tulemaan paikalle ajoissa. Noin 10 minuuttia ennen hoidon alkua on hyvä. Ehdit käymään
WC-tiloissa tarpeen niin vaatiessa ja täyttämään asiakastietolomakkeen. Hoitoihin on myös mukavampi tulla
rauhallisin mielin.

Jos mahdollista, tulethan ripsipalveluihin ilman silmämeikkiä. Kiitos.

Palvelutilanteen rauhoittamiseksi emme vastaa puheluihin hoitojen aikana. Soitamme sinulle kuitenkin takaisin.
Voit myös jättää viestin vastaajaan, tekstiviestitse tai lähettää sähköpostia.

Twin Spa – Parihoitojen
varaukset yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.

ESSE-kasvohoidot

Ensiluokkaista probioottista ihonhoitoa ihosi tarpeisiin. Tuotesarjana luomusertifioitu kauneushoitolasarja ESSE.

ESSE probioottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti 85 e

60 min

Hoitokokonaisuus voi olla KOSTEUTTAVA / TASAPAINOTTAVA / SYVÄPUHDISTAVA / KORJAAVA / RAUHOITTAVA. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaisen tehotuotteen ja hieronnan sekä naamion.

ESSE Detox 95 e

90 min

Jokin edellä mainituista 1h hoidoista + syväpuhdistus joko mekaanisesti ja/tai ultraäänihoitolaitteen avulla. Essen filosofiassa myös ihonpuhdistushoidon tulee olla ihoa hoitava, tasapainoittava ja rauhoittava. Et siis lähde hoidosta kasvot punaisina ja ärtyneenä.

ESSE Signature  140 e

120 min

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään 1,5h kasvohoito + jalkojen ja käsien hieronta / tai yläselän ja pään hieronta.

ESSE Ageless 40+ 130 e (TULOSSA)

90 min

Anti-age-vaikutteinen hoito 40+ iholle. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia. Lisätietoa tulossa myöhemmin lisää.

ESSE Junior alle 17 v. 60 e

45 min

Sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Junior –kasvohoidossa kasvot puhdistetaan puhdistustuotteella ja kosteutetaan kasvovedellä. Iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan ihon tarpeiden mukaan hellävaraisilla, mutta kuorivilla hedelmähapoilla, ultraäänilaitteella tai mekaanisesti. Kasvot rauhoitellaan viileällä kompressilla ja kosteuttavalla kasvonaamiolla.

SANDEI-kasvohoidot

SANDEIn nimikkohoidot hemmotteleviin ja rauhallisiin hetkiin. Hoidoissa barcelonailaisen Alex Carron aromaterapeuttiset lippulaivatason tuotteet.

SANDEI Signature 70 e

60 min

Kosteutusta kaipaavalle, ärtyneelle, virkistystä kaipaavalle ja/tai epäpuhtaalle iholle. Ihon pinta puhdistetaan ensin huolellisesti puhdistustuotteilla. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan entsymaattisella kuorinnalla. Tarpeen vaatiessa tehdään mekaaninen puhdistus, jonka jälkeen asiakas saa rentoutua kasvo- ja hartiahierontaan. Lopuksi kosteuttava naamio ja loppuvoiteet.

SANDEI Deluxe 100 e

90 min

Kun mietit lahjaa, etkä tiedä mitä antaa – anna hetki omaa aikaa.
Hoito alkaa hellävaraisella puhdistuksella ja kuorinnalla. Vastaanottavainen iho saa 30 minuutin hieronnan aromaattisella kasvoöljyllä. Hieronnan ajaksi kädet paketoidaan kosteuttavaan käsinaamioon. Hieronnan päätteeksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen kasvonaamio, jonka vaikutuksen aikana kädet hierotaan.

HydraFacial™ Hydration –kasvohoito 99 e

60 min

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™- kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™ Deep Clean –kasvohoito 143 e

45 min

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuineita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

HydraFacial™ Special –kasvohoito 153e

45 min

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™ Anti-Age -kasvohoito 165 e

45 min

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.

UUTUUS HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito 174 e

45 min

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

HydraFacial™ -hoitoihin liittyvissä asioissa parhaiten sinua auttaa Jaana. Yhteyden Jaanaan saat 0504121103 tai jmervio@hotmail.com.

Yumi Tint – kestovärjäykset

Yumi Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Ripsien tai kulmien värjäys (sis. muotoilu) 20 min 19 e

Ripsien ja kulmien värjäys (sis. muotoilu) 35 min 29 e

Kulmien muotoilu (sokerilla ja/tai pinsetein) 15 min 17 e

Xtreme Lashes – ripsienpidennykset

Uudet klassiset 120 min 140 e

Klassinen huolto / pikahuolto 75 min 61 e / 45 min 40 e

Uudet volyymit 135 min 149 e

Volyymi huolto / pikahuolto 90 min 66 e / 45 min 42 e

Pidennysten poisto 30 min 27 e

Yumi Lashes – ripsien kestotaivutus 84 e

105 min

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Sokeroinnit

Brasilialainen sokerointi (naiset) 15 – 50 min 75 e > alle 6 viikkoa ed. kerrasta SANDEI:ssa 55 e

Bikini string 30 min 42 e

Bikini 20 min 32 e

Kainalot 15 min 19 e

Käsivarret 25 min 29 e

Sääret 30 min 36 e

Reidet 40 min 40 e

Ylähuuli tai leuka 15 min 15 e

Brasilialainen + sääret + kainalot 80 min 99 e

Sääret + reidet 65 min 58,50 e

Bikini + sääret + reidet + käsivarret + kainalot 130 min 124,65 e

Lisäpalvelut -10 %

Sweet Chocolate – Suklainen vartalohoito 98e

90 min

Vartalohoito alkaa suklaisella vartalokuorinnalla. Kuorinnan jälkeen selän lihaksia hemmotellaan kuumakivien hehkuvalla lämmöllä. Kädet ja jalat hierotaan lempeästi, mutta tehokkaasti huumaavan tuoksuisella suklaaöljyllä. Asiakkaan käännyttyä kasvot puhdistetaan kevyesti ja levitetään kosteuttava suklaanaamio. Naamion vaikutusaikana hieronta jatkuu.

Varoitus! Hoidon jälkeen on ehkä pakko saada suklaata…

Scrub & Massage – Vartalon kuorinta ja hieronta  89 e

90 min

Koko vartalo kuoritaan kauttaaltaan ihastuttavalla sesongin mukaan vaihtuvalla sokeri- tai suolavartalokuorinnalla, joka kuorii ihon jättäen sen silkinpehmeäksi. Kuorintaa seuraa rentouttava hieronta lämmitetyllä hierontaöljyllä.

Soft & Calm – Rentouttava jalkahoito 70 e

60 min

+ kovettumien poisto 10 min 10 e
+ kynsien lakkaus kynsilakalla 10 min 12 e
+ geelilakkaus + 20 min 20 e

Väsyneiden jalkojen pelastus! Tai kun muuten vain kaipaat rentoutusta. Jalkaterät ja sääret kuoritaan pehmentävällä suolakuorinnalla ja jalkapohjat raspataan kevyesti. Kuorinnan jälkeen seuraa 30 minuutin rentouttava jalkahieronta. Lopuksi jalat paketoidaan kosteuttavaan jalkanaamioon. Voit valita lisäpalveluksi kynsien lakkauksen kynsilakalla tai geelilakkauksen. Hoidon tarkoitus on olla hemmotteleva kokonaisuus, mutta jos kaipaat suurempien kovettumien poistoa ja niihin keskittymistä, voit valita lisäpalveluna kovettumien poiston.

Varpaan kynsien geelilakkaus/ kestolakkaus  50 e

60 min

Muut lisäpalvelut löydät hinnaston alareunasta.

Twin Suite – Parihoidot

Valitse mieleisesi kaksi kasvo- tai vartalohoitoa.

Tarkemmat lisätiedot parihoidoista löydät täältä

Twin Suite – parihoitojen ajanvaraukset yhteydenottolomakkeella tai info@sandei.fi

Lisäpalvelut hoidon yhteydessä + 15 min

Ripsien tai kulmien värjäys (sis. muotoilu) 10 e

Ripsien ja kulmien värjäys (sis. muotoilu) 20 e

Kulmien muotoilu (pinsetein ja/tai sokerilla) 10 e

Ylähuulen/leuan sokerointi 10 e

Silmänympärysnaamio 10 e