Hoitoaikamme ovat suuntaa-antavia. Yritämme olla täsmällisiä, mutta inhimillisistä syistä aikoihin voi tulla pientä
muutosta. Pyrithän tulemaan paikalle ajoissa. Noin 5 minuuttia ennen hoidon alkua on hyvä. Ehdit käymään
WC-tiloissa pesemässä kädet. Hoitoihin on myös mukavampi tulla
rauhallisin mielin.

Jos mahdollista, tulethan ripsipalveluihin ilman silmämeikkiä. Kiitos.

Palvelutilanteen rauhoittamiseksi emme vastaa puheluihin hoitojen aikana. Soitamme sinulle kuitenkin takaisin.
Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestitse tai lähettää sähköpostia.

Twin Spa – Parihoitojen ja ryhmävarausten
varaukset yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@sandei.fi.

ESSE-kasvohoidot

Ensiluokkaista probioottista ihonhoitoa ihosi tarpeisiin. Tuotesarjana luomusertifioitu kauneushoitolasarja ESSE.

ESSE probioottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti 85 e

60 min

Hoitokokonaisuus voi olla KOSTEUTTAVA / TASAPAINOTTAVA / SYVÄPUHDISTAVA / KORJAAVA / RAUHOITTAVA. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaisen tehotuotteen ja hieronnan sekä naamion.

ESSE Detox 95 e

90 min

Jokin edellä mainituista 1h hoidoista + syväpuhdistus joko mekaanisesti ja/tai ultraäänihoitolaitteen avulla. Essen filosofiassa myös ihonpuhdistushoidon tulee olla ihoa hoitava, tasapainoittava ja rauhoittava. Et siis lähde hoidosta kasvot punaisina ja ärtyneenä.

ESSE Signature  140 e

120 min

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään 1,5h kasvohoito + jalkojen ja käsien hieronta / tai yläselän ja pään hieronta.

ESSE Junior alle 17 v. 60 e

45 min

Sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Junior –kasvohoidossa kasvot puhdistetaan puhdistustuotteella ja kosteutetaan kasvovedellä. Iho kuoritaan ja syväpuhdistetaan ihon tarpeiden mukaan hellävaraisilla, mutta kuorivilla hedelmähapoilla, ultraäänilaitteella tai mekaanisesti. Kasvot rauhoitellaan viileällä kompressilla ja kosteuttavalla kasvonaamiolla.

SANDEI – Kasvohoidot

SANDEIn nimikkohoidot hemmotteleviin ja rauhallisiin hetkiin.

SANDEI Signature 70 e

60 min

Kosteutusta kaipaavalle, ärtyneelle, virkistystä kaipaavalle ja/tai epäpuhtaalle iholle. Ihon pinta puhdistetaan ensin huolellisesti puhdistustuotteilla. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan entsymaattisella kuorinnalla. Tarpeen vaatiessa tehdään mekaaninen puhdistus, jonka jälkeen asiakas saa rentoutua kasvo- ja hartiahierontaan. Lopuksi kosteuttava naamio ja loppuvoiteet.

SANDEI Deluxe 100 e

90 min

Kun mietit lahjaa, etkä tiedä mitä antaa – anna hetki omaa aikaa.
Hoito alkaa hellävaraisella puhdistuksella ja kuorinnalla. Vastaanottavainen iho saa 30 minuutin hieronnan aromaattisella kasvoöljyllä. Hieronnan ajaksi kädet paketoidaan kosteuttavaan käsinaamioon. Hieronnan päätteeksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen kasvonaamio, jonka vaikutuksen aikana kädet hierotaan.

HydraFacial™ -hoitoihin liittyvissä asioissa parhaiten sinua auttaa Jaana. Yhteyden Jaanaan saat 0504121103 tai jmervio@hotmail.com.

HydraFacial™ Signature –Kasvohoito 107 e / Decollete 40 e

45 min

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™- kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™ Clarifying – Kasvohoito 145 e / Decollete 79 e

45 min

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuineita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

HydraFacial™ Age Refinement – Kasvohoito 169 e / Decollete 99 e

45 min

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™ Radiance – Kasvohoito 179 e / Decollete 99 e

45 min

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

Yumi Tint – Kestovärjäykset

Yumi Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!
Ripsien tai kulmien värjäys 20 min | 19 e
Ripsien ja kulmien värjäys 35 min | 29 e
Kulmien muotoilu 15 min | 17 e

Xtreme Lashes – Ripsienpidennykset

Uudet klassiset 120 min | 140 e
Klassinen huolto / pikahuolto 60 min | 61 e / 45 min | 40 e
Uudet volyymit 120 min | 149 e
Volyymi huolto / pikahuolto 90 min | 66 e / 45 min | 42 e
Pidennysten poisto 30 min | 27 e

Yumi Lashes – Ripsien kestotaivutus 84 e

105 min

Yumi Lashes – ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi Brows – Kulmien laminointi 65 e

60 min

Sokeroinnit

Brasilialainen sokerointi (naiset) 15 – 50 min 75 e > alle 6 viikkoa ed. kerrasta SANDEI:ssa 55 e
Bikini string 30 min 42 e
Bikini 20 min 32 e
Kainalot 15 min 19 e
Käsivarret 25 min 29 e
Sääret 30 min 36 e

Reidet 40 min 40 e
Ylähuuli tai leuka 15 min 15 e
Brasilialainen + sääret + kainalot 80 min 99 e
Sääret + reidet 65 min 58,50 e
Bikini + sääret + reidet + käsivarret + kainalot 130 min 124,65 e

Suklainen vartalohoito 98e

90 min

Vartalohoito alkaa suklaisella kaakao-vartalokuorinnalla. Kuorinnan jälkeen selän lihaksia hemmotellaan kuumakivien hehkuvalla lämmöllä. Kädet ja jalat hierotaan lempeästi, mutta tehokkaasti ihoa hellivällä silkkisen pehmeällä vartaloöljyllä ja vartalovoilla. Kasvot puhdistetaan kosteuttavaa kasvonaamiota varten, jonka aikana hieronta jatkuu.

Virkistävä vartalon kuorinta ja hieronta  89 e

90 min

Koko vartalo kuoritaan kauttaaltaan ihastuttavalla sesongin mukaan vaihtuvalla sokeri – tai
suolavartalokuorinnalla, joka kuorii ihon jättäen sen silkin pehmeäksi. Kuorintaa seuraa rentouttava hieronta
huumaavan tuoksuisella aromaattisella hierontaöljyllä.

Kuumakivihieronta  (koko vartalo) 89 e

75 min

Ylellinen hemmotteluhoito, jossa lämmön avulla saadaan vaikutusta syvälle kudoksiin. Hoito rentouttaa ja lievittää lihasten kireyksiä sekä stressiä, tuo pitkäkestoista lämpöä kehoon, parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste ja verenkiertoa. Kuumakivihieronta on ihana idea antaa vaikka lahjaksi!

Kuumakivihieronta (niska/hartiat/selkä/rintakehä) 60 e

45 min

Ylellinen hemmotteluhoito, jossa lämmön avulla saadaan vaikutusta syvälle kudoksiin. Hoito rentouttaa ja lievittää lihasten kireyksiä sekä stressiä, tuo pitkäkestoista lämpöä kehoon, parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste ja verenkiertoa. Kuumakivihieronta on ihana idea antaa vaikka lahjaksi!

Intialainen päähieronta 35 e

30 min

Intialainen päähieronta on hyvin rentouttava hoito, joka keskittyy stressille ja jännityksille herkimpiin alueisiin. Hieronnalla pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentouttamiseen ja tasapainoon.
Hieronnassa käydään läpi pään ja kasvojen alue, niska, hartiat sekä olkavarret.
Hieronnassa ei käytetä öljyä, joten meikkisi eikä hiuksesi likaannu. Oma hiusharja kannattaa varata mukaan.

Rentouttava jalkahoito  70 e

60 min

Väsyneiden jalkojen pelastus!

Tai kun muuten vain kaipaat rentoutusta. Jalkaterät ja sääret kuoritaan
pehmentävällä suolakuorinnalla ja jalkapohjat raspataan kevyesti. Kynnet siistitään viilaten. 30 minuutin rentouttava jalkahieronta kruunaa kokonaisuuden ja voit vaipua kauneusunille hetkeksi aikaa.

Voit valita lisäpalveluksi kynsien lakkauksen kynsilakalla tai
geelilakkauksen. Hoidon tarkoitus on olla hemmotteleva kokonaisuus, mutta jos kaipaat suurempien kovettumien poistoa ja niihin keskittymistä, valitse lisäpalveluna kovettumien poisto

Lisäpalveluina:
kynsien lakkaus + 17 e
kovettumien poisto + 20 e
varpaan kynsien geelilakkaus + 37 e

Täydellinen jalkahoito 85 e

70 min

Alkuun tehdään ihoa hellivä kuorinta. Sen jälkeen siistitään kynnet leikkaamalla ja/tai viilaamalla. Tarvittaessa tehdään myös kynsien ohennusta. Seuraavaksi tehdään tarpeen mukaan raspausta, kovettuminen hoitoa ja hoidetaan mahdolliset kuivat tai halkeilevat kantapäät. Lopuksi tehdään naamiolla ja/tai öljyllä rentouttava jalkahieronta. Huom! Ei syylän hoitoa.

Rentouttava jalkahoito 70 e

60 min

Väsyneiden jalkojen pelastus!

Tai kun muuten vain kaipaat rentoutusta. Jalkaterät ja sääret kuoritaan
pehmentävällä suolakuorinnalla ja jalkapohjat raspataan kevyesti. Kynnet siistitään viilaten. 30 minuutin rentouttava jalkahieronta kruunaa kokonaisuuden ja voit vaipua kauneusunille hetkeksi aikaa. Hoidon tarkoitus on olla hemmotteleva kokonaisuus, mutta jos kaipaat kovettumien poistoa ja niihin keskittymistä hoidossa, valitse lisäpalveluna kovettumien poisto tai suosittelemme varaamaan ajan Täydelliseen jalkahoitoon.

Kevyt jalkahoito 50 e

45 min 

Alkuun tehdään ihoa hellivä kuorinta. Sen jälkeen hoidetaan jokin yksittäinen ongelma alue, kuten: 1-3 kovettumaa, kuivat/ halkeilevat kantapäät tai paksujen kynsien ohennus. Lopuksi tehdään naamiolla ja/tai öljyllä rentouttava jalkahieronta. Huom! Ei syylän hoitoa.

Varpaan kynsien geelilakkaus/ kestolakkaus  50 e

60 min

Lisäpalvelut jalkahoitojen yhteydessä:

+ kovettumien poisto + 20 e
+ kynsien lakkaus kynsilakalla 17 e
+ geelilakkaus + 20 min 37 e

Bio Sculpture – Geelilakkaus/kestolakkaus 50 e

60 min

Bio Sculpture – Geelilakkaus/kestolakkaus huolto 50 e

90 min

Geelilakkaus/kestolakkaus huolto, kun kynsissä jokin muu kuin Bio Sculpture 60 e

90 min

Kosteuttava käsihoito 40 e

30 min

Kuivien käsien tehokosteutus hoito!

Kädet kuoritaan pehmentävällä ja verenkiertoa virkistävällä käsikuorinnalla. Kynnet siistitään kauniiseen muotoon viilaten. Rentouttava hieronta tehdään pehmentävällä ja ravitsevalla kosteusvoiteella ja viimeistellään hoitoöljyllä. Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta.

Meikkauspalvelut SANDEIssa loihtii Janika Myllymäki. Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien meikkauspalveuita, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan häneen tai varaamaan maksuttoman konsultaatioajan nettiajanvarauksesta.

Huom! Jos et löydä meikkaukseen kalenterista sopivaa aikaa, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse janika.myllymaki@gmail.com tai 050 511 9879.

Kevyt ehostus  28 e

30 min

Kaunis ja kevyt meikki.

Sisältää meikkipohjan, poskipunan, kulmakarvojen ehostuksen, ripsivärin sekä huulipunan/ huulikiillon/ huulisävytteen.
Hyvä palvelu myös esimerkiksi kasvohoidon jälkeen.

Juhlameikki 64 e

60 min

Kaunis ja kestävä juhlalook!

Sisältää meikkipohjan, poskipunan, korostukset, huulimeikin, kulmakarvojen ehostuksen sekä silmämeikin.

Jos haluat myös ripsitupsut, lisätään laittoaikaa +12 min sekä hintaan +10 e.

Jos et halua ripsitupsuja käytettävän, suosittelemme lämpimästi käymään meillä ennen juhlia ripsien kestotaivutuksessa maksimoidaksesi omien ripsiesi näyttävyyden! Tämä ei sisälly meikkauksen hintaan.

Häämeikki (sis. koemeikin) 130 e

2 x 60 min

Korostetaan morsiamen parhaita puolia! Kuvauksellinen ja kestävä meikki tärkeään päivääsi.
Sisältää meikkipohjan, poskipunan, korostukset, kulmakarvojen ehostuksen, silmämeikin, ripsitupsut sekä huulimeikin.
Hintaan sisältyy 60 min koemeikki noin muutama viikko ennen häitä, jolloin maksetaan puolet häämeikin hinnasta (65 e) ja loput (65 e) hääpäivänä.

Jos et halua ripsitupsuja käytettävän, suosittelemme lämpimästi käymään meillä etukäteen ripsien kestotaivutuksessa maksimoidaksesti omien ripsiesi näyttävyyden! Tämä ei sisälly häämeikin hintaan.

Silmämeikinopastus 43 e

40 min

Kaipaatko vinkkejä omaan silmän malliisi sopivan silmämeikin tekoon ja juuri sinulle sopivien sävyjen valintaan? Pääset harjoittelemaan itse toiseen silmään perässä rajauksen tekoa, luomivärin laittoa ja viimeistellään silmämeikki tietenkin myös ripsivärillä. Käydään läpi tekniikoita, jotka sopivat juuri sinun silmiesi mallille.

Koko meikinopastus 83 e

80 min

Meikkiopastuksessa pääset halutessasi meikkaamaan itse toisen puolen kasvoistasi, jotta opit käytännössä tekniikat esimerkiksi silmämeikin ja varjostusten tekoon. Käymme myös yhdessä läpi juuri sinulle sopivien sävyjen ja meikkipohjien valintaa sekä perustekniikoita ja vinkkejä. Saat pikaisesti myös ihonhoidon ohjausta.

Ryhmä opastus meikkaukseen 2 osallistujaa 58 e/ hlö

1h 45 min

Vinkkejä meikkaamiseen yhdessä ystäväsi kanssa toiveidenne mukaisesti! Saatte molemmat tehdä ohjattuina itsellenne koko meikin.

Ryhmä opastus meikkaukseen 3 osallistujaa 48 e / hlö

2 h

Vinkkejä meikkaamiseen yhdessä ystävien kanssa toiveidenne mukaisesti! Kaikki saavat tehdä ohjattuina itsellensä koko meikin.

Meikkikonsultaatio 15 min | veloituksetta

Varaa aika, jos haluat esimerkiksi ostaa meikkejä mutta toivoisit avustusta oikean sävyn valintaan.

Green Peel ® – Hoitoihin liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten Janika. Yhteyden Janikaan saat parhaiten sähköpostilla myllymaki.janika@gmail.com tai numerosta 050 511 9879.

GREEN PEEL- CLASSIC 235 e (sisältää 5 vrk:n kuluttua jälkihoidon 60 min sekä kotihoitopaketin)

75 min + 60 min

Yrttihoito, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Erinomainen apu mm akneen, arpiin sekä vanhenevalle iholle palauttamaan kimmoisuutta, kirkkautta sekä madaltamaan juonteita/ ryppyjä. Hintaan sisältyy itse kuorintahoito 75 min, 60 min jälkihoito viiden vuorokauden kuluttua (tee jälkihoitoon ajanvaraus erikseen, löytyy kasvohoitojen kategoriasta) sekä kotihoitotuotteet välipäiville, ennen jälkihoitoon tuloa.

GREEN PEEL- ENERGY 145 e (sis. tehohoito ampullit)

75 min

Energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-agehoito, joka vauhdittaa ihon uusiutumista. Tasapainottaa myös hormonaalista aknea. Lisäksi hoidolla voidaan puhdistaa tehokkaasti kehoa vapaista radikaaleista sekä hoitaa hyperpigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja mahdollisesti lievää kihelmöintiä ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hiukan hilseillä seuraavien päivien aikana.

GREEN PEEL – FRESH UP 98 e

60 min

Hellävarainen yrttihoito ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Hoito tarjoaa uudistumista ja elinvoimaisuutta väsyneelle iholle, joka on taipuvainen juonteisiin ja ryppyihin. Tämä hoito pehmittää nopeasti myös paksun, kovettuneen ihon.

Lisäpalvelut hoidon yhteydessä + 15 min
Ripsien tai kulmien värjäys (sis. muotoilu) 10 e
Ripsien ja kulmien värjäys (sis. muotoilu) 20 e
Kulmien muotoilu (pinsetein ja/tai sokerilla) 10 e
Ylähuulen/leuan sokerointi 10 e
Silmänympärysnaamio 10 e

Twin Suite – Parihoidot ja ryhmävaraukset

Valitse mieleisesi kaksi kasvo- ,vartalo- tai jalkahoitoa.

Tarkemmat lisätiedot parihoidoista löydät täältä

Järjestämme mielellämme rentoutushetkiä myös isommallekin porukalle. Kysy lisää!

Twin Suite – parihoidot ja ryhmävaraukset yhteydenottolomakkeella tai info@sandei.fi