tiina henkilökuva

Tiina

SKY – kosmetologi, Yin Your Skin Pro – kosmetologi, sokeroinnin ammattilainen, omistaja

info@sandei.fi

0406358030

@sandeispa
@sandeitiina

”Luonto, eläimet ja ympäristön hyvinvointi ovat aina olleet minulle erityisen tärkeitä. Lapsesta saakka olen ollut utelias tutkimaan ympäristöä ja sen ihmeitä. Luonnollisuus ja zero waste – ajattelu näkyvät työskentelyssäni vahvasti. Vähemmän on enemmän ja laatu korvaa määrän.

Uupumuksen kokeneena mielen hyvinvointi, hermoston rauhoittaminen ja sitä tukevat hoidot ovat sydäntäni lähellä. Haluan antaa hetken ja paikan, jossa ei tarvitse suorittaa mitään. En voisi koskaan korostaa enempää lempeän kosketuksen voimaa. Vahvimmillani olen kokonaisvaltaista hoitoa tehdessäni. Käsillä tekeminen lähtee sydämestä ja lataa samalla minua itseänikin. Halutessasi voin antaa vinkkejä ihon hoitoon ja arjen rutiineihin tai toimia vain kuuntelevana korvana.

Lisäksi teen sokeroinnit usean vuoden kokemuksella päästä varpaisiin. Asiakkaiden palautteista päätellen sokeroinneissani aika menee nopeasti ja pienestä kivusta huolimatta olo pediltä noustessa on usein rentoutuneempi kuin sinne kivutessa. Parhaat tarinat ja keskustelut käydään usein sokeroinnin merkeissä ja oikein innolla odotan aina seuraavaa tapaamistamme ja kuulumisten päivittämistä.”

Palveluihini kuuluu:

anni henkilökuva

Anni

SKY – kosmetologi, Yumi Lashes – kouluttaja, sertifioitu Xtreme Lashes ripsimuotoilija, omistaja

info@sandei.fi

0406358030

@sandeispa
@sandeianni

”Nautin kovasti kohtaamisista sekä mielenkiintoisista keskusteluista asiakkaiden kanssa. Vuosien varrella on ollut mahtava huomata, kuinka monen kanssa on syntynyt erityinen yhteys ja luottamus. Näitä tarvitaan erityisesti silloin, kun syvennytään vaikkapa erilaisiin iho- ongelmiin. Rakastan myös pikkutarkkaa työtä ja siksi esimerkiksi ripsien kestotaivutukset kuuluvat lempparitöihin. On jotenkin todella rentouttavaa uppoutua näpertämään esimerkiksi ripsien kestotaivutuksia. Ripsien erotteleminen ja kauniiseen riviin asetteleminen on niin rentouttavaa.

Toimin myös Yumi Lashes & Brows- kouluttajana Pirkanmaalla. Haaveilin nuorempana opettajan ammatista, joten on ihan mahtavaa päästä toteuttamaan tätä haavetta silloin tällöin oman työni ohella. On hienoa päästä jakamaan omaa ammattitaitoa muille samalla alalla työskenteleville, joilla on intoa oppia uutta. Samalla näiltä kollegoilta voi myös itse oppia uusia ja mielenkiintoisia juttuja.

Vaikka pikkutarkka työskentely on intohimoni, erilaisten iho- ongelmien hoitaminen ja asiakkaiden auttaminen on lähellä sydäntäni. Ihonhoito ei ole pelkästään sitä, mitä laitamme iholle. Se on todella kokonaisvaltaista ja se tekeekin alastamme erittäin mielenkiintoisen.”

Palveluihini kuuluu:

reetta henkilökuva

Reetta

SKY – kosmetologi, microblading artisti, meikkauksen ammattilainen

alvabrows@gmail.com

0406358030

@sandeispa
@alvabrows

”Olen itsenäinen toiminimiyrittäjä @sandeispa toimitiloissa. Olen kuulunut Sandein tiimiin vuodesta 2021 lähtien. Löydät minut somesta nimellä @alvabrows. Suoritin microblading-peruskoulutuksen heinäkuun alussa ja microblading-kulmia alan tekemään elokuusta lähtien. Mikäli olet miettinyt microblading-kulmien ottamista niin olethan minuun yhteydessä. Suunnitellaan sinulle yhdessä juuri sinun näköiset kulmat.” (Lisää tekstiä tulossa)

Palveluihini kuuluu:

reija henkilökuva

Reija

SKY – kosmetologi, kasvojoogaopettaja

reija.eva@evaverde.fi

0458404011

@evaverde_naturalbeauty

https://www.evaverde.fi/