Green Peel ® – Hoitoihin liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten Janika. Yhteyden Janikaan saat parhaiten sähköpostilla myllymaki.janika@gmail.com.


Ainutlaatuinen kuorintamenetelmä, joka ei vain kuori pintaa vaan vaikuttaa myös syvemmällä ihossa.

 

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle. Menetelmä perustuu yli 20 erilaisesta yrtistä valmistettuun seokseen.
Ainutlaatuinen kuorintamenetelmä ei myöskään ohenna ihoa, kuten agressiivisemmat hoidot voivat tehdä. Yrttisyväkuorinnan teho on verrattavissa kemiallisten kuorintojen tuloksiin ja pitkäaikaiseen A-vitamiinihapon käyttöön. Green Peel tarjoaa eri asteisia hoitoja ja lukuisia mahdollisuuksia eri ikäisille ja erilaisiin iho-ongelmiin ratkaisua hakeville. Kuorintaa voidaan tehdä sekä kasvoille että vartalolle.

Yksi menetelmä, mahdollisuus valita eri asteisena hoitona!

Hoito sisältää synteettisiä ainesosia.

 

GREEN PEEL- CLASSIC 75 min | 280 e (sis. kotihoitopaketin) + 45 min 50 e spa:ssa tehtävä jälkihoito viidentenä/ kuudentena päivänä kuorintahoidosta

Jatkohoitona seuraavat hoitokerrat 1 – 3 kk sisällä 260 e + jälkihoito 40 e

Decolte – alueen Green Peel – käsittely kasvojen kuorintahoidon yhteydessä + 40 e

Yrttisyväkuorinta — hoito, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Erinomainen apu mm. akneen, arpiin sekä veltostuneelle iholle. Palauttaa ihon kimmoisuutta, kirkastaa ihon sävyä sekä madaltaa juonteita ja ryppyjä. Hoitoon sisältyy kuorintahoito 75 min, 45 min jälkihoito viidentenä/ kuudentena päivänä Classic – hoidosta sekä kotihoitotuotteet välipäiville, ennen jälkihoitoon tuloa. Tee ajanvaraus jälkihoitoon nettiajanvarauksessa. Jos sopivaa aikaa ei löydy ota yhteyttä myllymaki.janika@gmail.com.

Ennen kuin varaat ajan Green Peel Classic – yrttisyväkuorintahoitoon:

 • Varaa konsultaatioaika, jossa kosmetologisi suunnittelee tarkkaan Sinulle sopivan Green Peel – yrttisyväkuorintasuunnitelman.
 • Huomoithan, että hoidon jälkeen et saa käyttää meikkiä viiteen vuorokauteen. Silmämeikki on sallittu. Hoidossa ihoon hierotaan yrttiseosta, josta ihoon jää tärkeitä vaikuttavia aineita. Näitä vaikutusaineita ei saa huuhdella iholta pois, jotta yrttikuorinnan aikaansaama uudistumisprosessi ei kärsi.
 • Kuoriutuvalle iholle ei saa laittaa muita tuotteita, kuin mukaan saamiasi kotihoitotuotteita. Varaudu siihen, että iho kuoriutuu erittäin näkyvästi. Et ehkä halua, että hoito ajoittuu jonkin tärkeän tapahtuman kohdalle.

Huomioitavaa Classic – hoidon jälkeen:

 • Hoito ei estä töissä tai koulussa käymistä.
 • Iho saattaa tuntuu hoidon jälkeen kuumottavalta, punoittaa ja koskettaessa tuntua pistelevältä.
 • Iho alkaa kuoriutua yksilöllisesti yleensä kolmantena- viidentenä päivänä hoidosta. Toisilla iho kuoriutuu näkyvämmin kuin toisilla.
 • Auringonotto ja solarium ovat kiellettyjä 14 päivää kuorinnan jälkeen ja sen jälkeenkin niitä tulisi välttää vielä ainakin kahden viikon ajan tai käyttää korkeita suojakertoimia auringolta.
 • Viiden päivän kuluttua kuorintahoidosta ihollesi tehdään jälkihoito spa:ssa.
 • Jälkihoitoon saakka Sinun tulisi välttää hikoilemista, saunomista ja urheilua, sillä hikoilu poistaa ihossa olevia ”yrttipartikkeleita”. Myös kylpeminen, saunominen ja uiminen ovat tähän saakka ehdottomasti kiellettyjä, koska yrtin partikkelit voivat huuhtoutua pois. Kasvoja ei saa huuhdella vedellä viiteen päivään.
 • Hoidon jälkeen iho on erittäin herkkä.  Kasvoille ei tule laittaa viiteen vuorokauteen muuta, kuin kotihoitotuotteita, jotka ovat kehitetty uudistuvalle iholle. Saat kotihoitotuotteet kosmetologiltasi mukaan hoidon jälkeen.
 • Likaista työskentelyä kuten suursiivousta on vältettävä 7 päivää kuorinnan jälkeen.
 • On hyvä varautua siihen, että ihon aktivoinnin myötä mahdollisia epäpuhtauksia saattaa nousta pintaan. Kyse on normaalista uusiutumis- ja puhdistautumisreaktiosta. Jos sinulla on paljon epäpuhtauksia ihossa, voi kestää pidempään että ihon kunto alkaa parantua. Epäpuhtauksien ilmaantuminen hoidon jälkeen on hyvin yksilöllistä. Voit varata ajan puhdistavaan kasvohoitoon -15 % hintaan 1-2 vkoa Green Peel – hoidon jälkeen. Etu koskee vain Janikan tekemää kasvohoitoa.

 

 

Ensimmäisessä kuvassa lähtötilanne ennen ensimmäistä hoitokertaa. Seuraava kuva otettu ensimmäisen hoidon jälkeen 10 kk kuluttua hoidosta. Kolmas kuva otettu toisen hoitokerran jälkeen 3 kk kuluttua hoidosta. Green Peel Classic – yrttisyväkuorintahoito.
Molempien hoitojen jälkeen kesti hieman alle 3 kuukautta, että epäpuhtaudet vihdoin kunnolla lähtivät. Lopputulos oli kuitenkin huikea: vanhoja akne arpia ei enää näkynyt ja asiakkaan mielestä tulos oli ehdottomasti odottamisen arvoinen! Toisilla epäpuhtauksien häviäminen vie vähemmän aikaa tai niitä ei välttämättä tule lainkaan. Tämä on hyvin yksilöllistä.

 

Asiakkaiden kokemuksia Green Peel Classic – hoidosta:

”Olen kärsinyt iho-ongelmista koko nuoren aikuisikäni. Inhottavin ja eniten jälkiä jättävä vaiva minulle oli hormonaalinen akne, jonka olen onneksi saanut kuriin, mutta se jätti jälkeensä ryppäät arpia etenkin poskiin sekä leukaperiin. Olen kokeillut useita erilaisia arpihoitoja ja -tuotteita aika pienin lopputuloksin. Olin jo tyytynyt kohtalooni, kunnes tutustuin SANDEIssa Janikaan ja hänen suosituksesta rohkenin kokeilla Green Peeliä. Takana on nyt kaksi hoitokertaa. Varsinkin jälkimmäisellä muutokset olivat mahtavia!

Jokainen iho-ongelmista kärsivä tietää, miten paljon se voikaan vaikuttaa itsevarmuuteen. Tuntuu, että olen saanut varmuuteni vihdoin takaisin. Voin kulkea ilman meikkiä, vaikka pieniä arpia edelleen onkin nähtävissä — ne kertokoot menneestä elämästä. Sain Janikalta selkeät hoito-ohjeet kotiin ja matalan kynnyksen lähestyä häntä mikäli kysyttävää ilmestyisi. Olimme molemmat malttamattomia näkemään minkälaiset tulokset saisimme aikaan. Olen erittäin tyytyväinen. Kahden hoitokerran välissä oli viisi päivää odottelua kotihoitotuotteita käyttäen. Hoidoissa suurin haaste oli hoitovoiteen melko oranssipigmenttinen sävy, joka kalpeakasvoisena rajoitti hieman sosiaalista elämää. Muuten ongelmia ei ollut, kun tähän osasi varautua. Voin vilpittömästi suositella tätä hoitomuotoa sitkeisiin arpiin. Tämä todisti etteivät ne välttämättä ole ikuisia. Kiitos!”

– asiakas

 

GREEN PEEL- ENERGY 60 min | 160 e

Jatkohoitoina 2 – 4 viikon sisällä edellisestä hoitokerrasta 150 e

Decolte – alueen Green Peel käsittely kasvojen kuorintahoidon yhteydessä + 40 e

Energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen hoito, joka vauhdittaa ihon uusiutumista. Tasapainottaa myös hormonaalista aknea. Lisäksi hoidolla voidaan puhdistaa tehokkaasti kehoa vapaista radikaaleista sekä hoitaa hyperpigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja mahdollisesti lievää kihelmöintiä ihon kunnosta riippuen. Ihon uusiutumisen myötä iho voi hiukan hilseillä seuraavien päivien aikana.

 

Lisää Green Peel – hoidoista

Green peel hoidot lisäävät verenkiertoa, kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja puhdistavat ihoa. Lisääntyneen verenkierron seurauksena iho saa enemmän happea ja ravintoa. Tuloksena on ihon ylempien kerrosten uudistuminen, jolloin ihon rakenne paranee ja iho kiinteytyy. Rypyt madaltuvat ja arvet pehmenevät. Hoito vähentää talirauhasten tukkeutumistaipumusta akne- ja epäpuhtaalla iholla estäen mustapäiden muodostumista. Olemassa olevat mustapäät ja tulehtuneet näpyt yleensä häviävät nopeasti.

Hoidon jälkeen on hyvä varautua siihen, että epäpuhtauksille ja tulehtuneille näpyille altis iho saattaa hetkellisesti nostaa epäpuhtauksia ihon pintaan. Ihonpuhdistus perinteisen kasvohoidon yhteydessä kannattaakin varata jonkin ajan päähän kuorintahoidon jälkeen. Ajankohdasta ihonpuhdistukselle on parasta sopia yhdessä Sinua hoitaneen kosmetologin kanssa. Hän osaa myös auttaa jatkohoitojen ja kotihoitotuotteiden valinnassa.

Green Peel – hoidon jälkeen ihon tehostettu uudistuminen jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeekin. Parhaimmalta tulos näyttäää ja tuntuukin yleensä (hoidon voimakkuudesta riippuen) n. 2 vk – 2 kk kuluttua hoidosta.

Green Peel – etuna sinulle: Puhdistava kasvohoito 1-2 vkoa Green Peel – hoidon jälkeen – 15 %, jos hoidon myötä iholle nousee epäpuhtauksia. Tarkemmat lisätiedot saat hoitavalta kosmetologiltasi Janikalta.

 

Mitä yrttisyväkuorintahoidolta voi odottaa?

Hoidolla on saavutettu menestyksekkäitä tuloksia:

 • epäpuhtauksien
 • pigmenttimuutosten
 • suurentuneiden ihohuokosten
 • ikääntyneen ihon
 • paksun ja elottoman ihon
 • juonteiden ja ryppyjen
 • veltostuneen kudoksen hoidossa.

 

Kenelle hoito ei sovi?

Yrttisyväkuorintaa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Kysythän ensin konsultaatiota ennen ajanvarausta, mikäli sinulla on jotain seuraavista: ihosairauksia, taipumus herpekseen, allergioita, rosacea, parantumassa olevia palovammoja, pahanlaatuisia ihokasvaimia tai taipumus hyperpigmentaatioihin.