Green Peel ® – Hoitoihin liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten Janika. Yhteyden Janikaan saat parhaiten sähköpostilla myllymaki.janika@gmail.com tai numerosta 050 511 9879.


 

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle. Menetelmä perustuu yli 20 erilaisesta yrtistä valmistettuun seokseen.
Ainutlaatuinen kuorintamenetelmä ei myöskään ohenna ihoa, kuten agressiivisemmat hoidot voivat tehdä. Yrttisyväkuorinnan teho on verrattavissa kemiallisten kuorintojen tuloksiin ja pitkäaikaiseen A-vitamiinihapon käyttöön. Green Peel tarjoaa eri asteisia hoitoja ja lukuisia mahdollisuuksia eri ikäisille ja erilaisiin iho-ongelmiin ratkaisua hakeville. Kuorintaa voidaan tehdä sekä kasvoille että vartalolle.

Yksi menetelmä, mahdollisuus valita eri asteisina hoitoina!

Medikaalinen hoito, sisältää synteettisiä ainesosia.

 

GREEN PEEL- CLASSIC 75 min + 60 min | 295 e (sis. jälkihoidon 60 min sekä kotihoitopaketin) / + decolte 40 e

Yrttihoito, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Erinomainen apu mm akneen, arpiin sekä veltostuneelle iholle palauttamaan kimmoisuutta, kirkkautta sekä madaltamaan juonteita/ ryppyjä. Hintaan sisältyy itse kuorintahoito 75 min, 60 min jälkihoito viidentenä tai kuudentena päivänä Classic – hoidosta sekä kotihoitotuotteet välipäiville, ennen jälkihoitoon tuloa. Tee ajanvaraus jälkihoitoon nettiajanvarauksessa. Jos sopivaa aikaa ei löydy ota yhteyttä myllymaki.janika@gmail.com tai 050 511 9879.

Suositellaan myös hankittavaksi erikseen kotiin 7 vrk:n tehoampullipaketti tehostamaan hoidon tuloksia (44 e).

Hoitoon on hyvä ensin varata konsultaatioaika, jossa katsotaan, mikä Green peel hoidoista sopisi sinulle parhaiten.
Huomoithan, että hoidon jälkeen et saa käyttää meikkiä viiteen vuorokauteen ennen jälkihoitoon tuloa (paitsi silmämeikkiä). Hoidossa ihoon hierotaan yrttiseosta, josta ihoon jää vaikuttavia aineita, joita ei saa huuhdella eikä kuoriutuvalle iholle saa laittaa muita tuotteita, kuin mukaan saamiasi kotihoitotuotteita. Varaudu siihen, että iho kuoriutuu erittäin näkyvästi, joten et ehkä halua, että hoito ajoittuu jonkin tärkeän tapahtuman kohdalle.

Huomioitavaa Classic hoidon jälkeen:

Hoito ei estä töissä tai koulussa käymistä, vaikka iho onkin hoidon jälkeen alkuun kuumottava, punoittava ja saattaa kolmantena- viidentenä päivänä näkyvästi kuoriutua. Auringonotto ja solarium ovat kiellettyjä 14 päivää kuorinnan jälkeen ja sen jälkeen niitä tulisi välttää vielä ainakin kahden viikon ajan.
Viidentenä – kuudentena päivänä kuorinnan jälkeen ihollesi tehdään spa:ssa jälkihoito. Tähän saakka sinun tulisi välttää hikoilemista, saunomista ja urheilua, sillä hikoilu poistaa ihossa olevia ”vaikutusainepiikkejä”. Myös kylpeminen, saunominen ja uiminen ovat tähän saakka ehdottomasti kiellettyjä, koska yrtin partikkelit voivat huuhtoutua pois ihosta tai iho voi turvota. Kasvoja ei saa myöskään huuhdella vedellä viiteen päivään. Hoidon jälkeen iho on erittäin herkkä, joten iholla tulee käyttää vain kotihoitotuotteita, jotka on kehitetty uudistuvalle iholle. Kasvoille ei tule laittaa viiteen vuorokauteen muuta, kuin kotihoitotuotteita (silmämeikki on sallittu). Likaista työskentelyä kuten suursiivousta on vältettävä 7 päivää kuorinnan jälkeen infektioiden välttämiseksi.
On hyvä varautua siihen, että ensin iho alkaa puhdistumaan ja puskee ihon aktivoinnin myötä ensin mahdolliset epäpuhtaudet pintaan. Jos sinulla on paljon epäpuhtauksia ihossa, voi kestää pidempään, että ihon kunto alkaa parantua. Tämä on hyvin yksilöllistä.

Esimerkkinä kahdessa Green Peel – Classic hoidoissa ollut asiakas, jolla kesti molempien hoitojen jälkeen hieman alle 3 kuukautta, että epäpuhtaudet vihdoin kunnolla lähtivät. Lopputulos oli kuitenkin huikea, vanhoja akne arpia ei enää näkynyt ja asiakkaan mielestä tulos oli ehdottomasti odottamisen arvoinen! Toisilla taas kestää huomattavasti vähemmän aikaa ja jos iholla ei ole paljoa epäpuhtauksia, ei niitä välttämättä tule.

 

Ensimmäinen kuva ennen ensimmäistä hoitokertaa. Seuraava kuva otettu ensimmäisen hoidon jälkeen 10 kk kuluttua hoidosta. Kolmas kuva otettu toisen hoitokerran jälkeen 3 kk kuluttua hoidosta.

 

GREEN PEEL- ENERGY 60 min | 165 e (sis. tehohoito ampullit) / + decolte 40 e

Energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-agehoito, joka vauhdittaa ihon uusiutumista. Tasapainottaa myös hormonaalista aknea. Lisäksi hoidolla voidaan puhdistaa tehokkaasti kehoa vapaista radikaaleista sekä hoitaa hyperpigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja mahdollisesti lievää kihelmöintiä ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hiukan hilseillä seuraavien päivien aikana.

Hoitoon sisältyy 6 vrk:n tehoampullipaketti kotikäyttöön.
Suositellaan myös erikseen hankittavaksi kotihoitopaketti, joka tehostaa hoidon tuloksia (60 e).

 

GREEN PEEL- FRESH UP 60 min | 98 e / + decolte 40 e

Hellävarainen yrttihoito ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Hoito tarjoaa uudistumista ja elinvoimaisuutta väsyneelle iholle, joka on taipuvainen juonteisiin ja ryppyihin. Tämä hoito pehmittää nopeasti myös paksun, kovettuneen ihon.

Suositellaan myös hankittavaksi erikseen kotiin 7 vrk:n tehoampullipaketti tehostamaan hoidon tuloksia (44 e).

 

Lisää Green Peel – hoidoista

Green peel hoidot lisäävät verenkiertoa, kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja puhdistavat ihoa. Lisääntyneen verenkierron seurauksena iho saa enemmän happea ja ravintoa. Tuloksena on ihon ylempien kerrosten uudistuminen, jolloin ihon rakenne paranee ja iho kiinteytyy. Rypyt madaltuvat ja arvet pehmenevät. Hoito vähentää talirauhasten tukkeutumistaipumusta akne- ja epäpuhtaalla iholla estäen mustapäiden muodostumista. Olemassa olevat komedot ja tukkeutuneet huokoset häviävät nopeasti.

Kuitenkin on hyvä varautua siihen, että ensin iho alkaa puhdistumaan ja puskee ihon aktivoinnin vuoksi ensin mahdolliset epäpuhtaudet pintaan. Sitten ihon kunto paranee, kun ihon uusiutumisprosessi edelleen jatkuu.

Kenelle hoito sopii?

Hoidolla on saavutettu menestyksekkäitä tuloksia:

• epäpuhtauksien
• suurentuneiden huokosten
• ikääntyynen ja vanhenevan ihon
• paksun ja elottoman ihon
• juonteiden ja ryppyjen
• veltostuneen kudoksen hoidossa

Kenelle hoito ei sovi?

Yrttisyväkuorintaa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Kysythän ensin konsultaatiota ennen ajanvarausta, mikäli sinulla on jotain seuraavista: ihosairauksia, taipumus herpekseen, allergioita, rosacea, parantumassa olevia palovammoja, pahanlaatuisia ihokasvaimia tai taipumus hyperpigmentaatioihin.