Bio Sculpture EVO2- geelilakkaus on kestävä ja turvallinen menetelmä kaikille, jotka haluavat huolitellut kynnet, jotka kestävät kiiltävänä ja kauniina jopa 3 – 6 viikkoa. Kestävyys kynsissä on hyvin yksilöllistä. Geelilakkaus pysyy yleensä pidempään varpaiden kuin sormen kynsissä. Valikoimastamme löytyy useita eri värejä ja tyylejä ja moni käyttääkin geelilakattuja kynsiään kuin asusteena korujen ja vaatteiden tapaan. Päivitä oma tyylisi siis upeilla kynsillä!

Evo2- geelilakka sisältää mm. A- ja E- vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä lakan kovettumisen jälkeenkin. Geelilakan alla kynsi saa ”hengittää” vapaasti. Tämä estää kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä. Kynnet pysyvät terveinä ja hyväkuntoisena. Geelilakka suojaa luonnollista kynttä katkeamiselta, sillä materiaalina lakka on joustavaa. Evo2 – geelilakka on kliinisesti testattu eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Geelilakka poistetaan aina turvallisesti kynttä vahingoittamatta ainutlaatuisella Bio Sculpture – geelinpoistoaineella ilman kynnen mekaanista hiomista poralla tai karkealla viilalla.

Bio Sculpture Evo2 -geelilakka on täysin vegaaninen eikä sitä ole testattu eläinkokein. Kaikki värien pigmenttiaineet saadaan luonnollisista raaka-aineista. Lisää Bio Sculpturesta ja Evo2-geelilakkauksista voit lukea täältä!

Geelilakkauksien hinnat löydät täältä.